Haberler

Pazarçık'ta Kadın Evinde Silahla Öldürülmüş Halde Bulundu

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta D.K. isimli kadın evinde silahla öldürülmüş halde bulunurken jandarma zanlıları yakalamak için 300 kişilik ekiple arama yaptı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Sadakalar Mahallesi'nde 55 yaşındaki Döne Karatutlu isimli kadın evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu.

ÖLÜ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sadakalar Mahallesi'nde silah sesleri duyan vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, silah sesinin geldiği evlerde yaptığı aramada Döne Karatutlu'yu (55) evinde ölü buldu.

300 KİŞİLİK EKİP ARADI

Silahla başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu belirtilen Karatutlu'nun cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarma ekipleri, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin dağlık araziye kaçma ihtimaline karşı 300 kişilik bir ekiple operasyon başlattı. Karatutlu'nun eşi ve çocuklarıyla yaşadığı, olay saatinde ise aile yakınlarının tarlada çalıştığı bildirildi.

BİR YIL ÖNCE YARALANMIŞTI

Geçen yıl Eylül ayında aynı mahallede işlenen cinayette Bayram Karatutlu (65) ölmüş, Döne Karatutlu (55) ise bıçaklanarak yaralanmış, olayın şüphelileri ise bulunamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Pazarcık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title