Haberler

Kahramanmaraş'ta Altyapı Çalışmaları

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, 811 kilometre içme suyu ve 235 kilometre kanalizyon hattı döşediklerini bildirdi.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, 811 kilometre içme suyu ve 235 kilometre kanalizyon hattı döşediklerini bildirdi.Altunok, yaptığı yazılı açıklamada, Kahramanmaraş'ta yapılacak atıksu arıtma tesisinin proje ve müşavirlik ihalelerinin tamamladığını ve önümüzdeki dönemde inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti. KASKİ'nin yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen önemli projeleri hayata geçirdiğini aktaran Altunok, şunları kaydetti: " Türkoğlu, Pazarcık ve Afşin ilçelerinde atıksu arıtma tesisi tamamlandı. Elbistan'da ise fizibilite işlemleri sürüyor. Bunun yanında içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Afşin'de 16,5 milyon liralık yatırımla 232 kilometrelik şebeke yenileniyor. Ayrıca yine 3 milyon liralık yatırımla Çöllolar mevkisinde Afşin'e içme suyu getirdik. Göksun ilçesinin içme suyu kaynaklarına yapılan 2 adet modern kaptaj yapısıyla mevcut kaynağın debisi arttırıldı. Sel sularının kaynağa karışması engellendi. Kanalizasyon hattı bulunmayan Nurhak ilçesine 4,1 milyon liralık yatırım yapıldı. 40 kilometre olarak projelendirilen hattın 12 kilometresi tamamlandı. Yine Çağlayancerit ilçesinde başlattığımız 42 kilometrelik kanalizasyon hattının yüzde 90'ı tamamlandı. KASKİ olarak kurulduğumuzdan bu yana 810 kilometre içme suyu ve 235 kilometre kanalizasyon hattı döşedik."Altunok, altyapı çalışmalarının bu yıl da yoğun şekilde süreceğini aktardı. Hizmetin en iyisini sunma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Altunok, "Bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyoruz. DSİ ile yürüttüğümüz Kısık Projesi ile Onikişubat, Dulkadiroğlu, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerimizin ve bağlı 161 mahallenin içme suyunu sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Pazarcık Türkoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title