Haberler

Kahramanmaraş Emniyet Genel Müdürü'nün Eşi Bu Vatan Varsa, Şehitlerimizin Sayesinde Var

Emniyet Genel Müdürü'nün eşi Bu vatan varsa, şehitlerimizin sayesinde varKAHRAMANMARAŞ'ta şehit aileleriyle bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Selahattin Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehitlerin hakkının ödenemeyeceğini belirterek, Bugün var isek, nefes alıyorsak, ayaktaysak, bu vatan...

Emniyet Genel Müdürü'nün eşi Bu vatan varsa, şehitlerimizin sayesinde var

KAHRAMANMARAŞ'ta şehit aileleriyle bir araya gelen Emniyet Genel Müdürü Selahattin Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehitlerin hakkının ödenemeyeceğini belirterek, Bugün var isek, nefes alıyorsak, ayaktaysak, bu vatan varsa, şehitlerimizin sayesinde var dedi.

Gülhan Altınok, 15 Ağustos 2016'da Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce Bölge Trafik Amirliği'ne bomba yüklü araçla yapılan saldırıda oğlu 5 yaşındaki Hüseyin Utku ile şehit olan polis memuru Ahmet Gülbahar'ın ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen mevlide katılmak için Kahramanmaraş'a geldi. Şehit aileleriyle de buluşan Altınok, onlarla birlikte Abdülhamid Han Camisi'nde öğle namazı kıldı. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz'ın eşi Fulya Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin eşi Nahide İnci'nin de eşlik ettiği Altınok, şehit aileleriyle yemek yedi. Altınok, şehit Ahmet Gülbahar'ın eşi Betül ve 2.5 yaşındaki kızı Reyyan ile de yakından ilgilendi. Şehit aileleriyle yüz yüze görüşemeseler de birçoğuyla telefonla görüştüklerini ifade eden Gülhan Altınok, bütün illere giderek onlarla bir araya gelme arzusunda olduklarını söyledi. Altınok, şöyle konuştu Bütün illeri, hemen hemen bütün Türkiye'yi dolaşma amacındayız. Özellikle şahadet yıldönümlerine de katılım göstererek şehit ailelerimizi yalnız bırakmayalım istiyoruz. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Bugün var isek, nefes alıyorsak, ayaktaysak, bu vatan varsa, şehitlerimizin sayesinde var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazilerimize hayırlı, sağlıklı ömürler diliyoruz. Biz her zaman maddi manevi onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu hafta Eskişehir ve Karabük'e gittik, Kahramanmaraş'tayız. Bütün illeri ziyaret edeceğiz. Gülhan Altınok, ayrıca 2015'te Şırnak'ta şehit olan polis memuru Nurettin Ademoğlu'nun kızı Seda Ademoğlu ile telefonda görüştüğünü, bugün onunla bir araya gelmenin de mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Kendisinin babasına Eczacılık Bölümü'nü kazanma sözü vardı. Bu hafta sonuçlar açıklandı ve Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni kazandı. Ondan dolayı da ayrı bir mutluyuz dedi. Gülhan Altınok'a eşlik eden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz'ın eşi Fulya Yılmaz ise Şehit ailelerimizle buluşmak, onların dertlerini dinlemek, onlarla hasbıhal etmek için Kahramanmaraş'tayız diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülhan Altınok Servet Yılmaz Kahramanmaraş Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title