Haberler

Kahramanmaraş'a Atanan Vali Özkan Görevine Başladı

Kahramanmaraş'a atanan Vali Özkan görevine başladıISPARTA Valiliği'nden Kahramanmaraş'a atanan Vahdettin Özkan görevine başladı.

Kahramanmaraş'a atanan Vali Özkan görevine başladı

ISPARTA Valiliği'nden Kahramanmaraş'a atanan Vahdettin Özkan görevine başladı.

Son Valiler Kararnamesi'yle Isparta Valiliği'nden Kahramanmaraş Valiliği'ne atanan Vahdettin Özkan, öğleden sonra geldiği Kahramanmaraş'ta, valilik girişinde protokol üyeleri tarafından karşılandı. Kendisini karşılamak için valilik bahçesinde uzun kuyruk oluşturanlarla tek tek tokalaşarak tanışan Vali Özkan, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada Kahramanmaraş'a hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşayacağını belirterek, şunları söyledi: "Son kararnameyle Kahramanmaraş'ımıza hizmet etmek için bize tevdi edilen bir görev vardır. Öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize istisnai olarak bize tevdi edilen bu onurlu görevden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ayrıca Kahramanmaraş'ımıza hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız hep beraber. İnşallah Cenabı-ı Hak bize bu güzel ilimize hakkıyla hizmet etmeyi nasip eder diye temenni ediyorum. Vatandaşımızın hizmet ihtiyacı olmadığında esasen hiç bir kuruma da ihtiyaç olmayacaktır. İlimizle ilgili verilere bakıp analizleri yaptıktan sonra bize tevdi edilen yasa çerçevesinde yapmamız gereken hususları paylaşacağız. El birliğiyle Kahramanmaraş'a hizmet etmenin manevi tadını yaşayacağız diye düşünüyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Valiliği Vahdettin Özkan Kahramanmaraş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title