Haberler

Eskişehir'de Kahraman Temizlik İşçisine Bir Ödül Daha

Güncelleme:

Eskişehir'de 7. kattan düşen 4 yaşındaki çocuğun hayatını kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, Odunpazarı Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

"Kahraman" temizlik işçisine bir ödül daha- Eskişehir'de 7. kattan düşen 4 yaşındaki çocuğun hayatını kurtaran temizlik işçisi Deniz'e bir ödül de Odunpazarı Kaymakamlığı tarafından verildiESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 7. kattan düşen 4 yaşındaki çocuğun hayatını kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz, Odunpazarı Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, makamında gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, olayı "şaşkınlıkla" karşıladığını söyledi. Herkes gibi Deniz'i takdir ettiğini belirten Parlar, şöyle konuştu: "7. kattan düşen çocuk da olsa ağırlığı tutmak, onun altına girmek cesaret isteyen bir şey. Örnek alınması gereken bir davranış. Bir başka canlının hayatını kurtarabilmek için kendisini belki de feda edecekti. Belki başına düşecekti. Kendisine zarar verebilirdi buna rağmen hiç düşünmeden kendisini ortaya atmış. İşçimizi tebrik ediyoruz. Örnek alınmasını temenni ediyoruz." Temizlik işçisi Deniz de Kaymakam Parlar'ın "Kendine zarar gelebileceğini düşündün mü?" sorusunu "Hiç aklıma gelmedi. 6 yaşında çocuğum olduğu için o aklıma geldi. O anda başka bir şey aklıma gelmedi" diye yanıtladı. Ödülün kendisi için bir önemi olmadığını anlatan Deniz, "Benim için önemli olan değerli kişilerin yanında bulunmak, onlarla sohbet etmek benim için gurur verici bir şey" ifadelerini kullandı. Daha sonra Kaymakam Parlar, temizlik işçisi Deniz'e altın hediye etti. -"Kahraman" temizlik işçisine bir ödül daha-Şükrü Deniz'e hediye verilmesi, Kaymakam ve Deniz'in konuşmaları, detaylar

Kaynak: AA / Güncel

Odunpazarı Kaymakamlığı Selim Parlar Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title