Haberler

Kağıthane'deki Silahlı Kavgaya İlişkin Görüntüler

Gruba maske dağıtılması- Gruba çelik yelek ve silah dağıtılması- Grubun sokakta ilerlemesi ve havaya ateş açılması- Grup üyelerinin geriye doğru kaçışması- Beyaz otomobile binen grup üyeleri- Eli silahlı ve çelik yelekli şahıs Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin görüntülerde, motorsikletli birşahsın silah ve çelik yelek dağıttığı, silahlı kavga sonrasında ise yaralananların beyaz otomobile bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldıkları görülüyor.

GÖRÜNTÜ DETAYI- Gruba maske dağıtılması- Gruba çelik yelek ve silah dağıtılması- Grubun sokakta ilerlemesi ve havaya ateş açılması- Grup üyelerinin geriye doğru kaçışması- Beyaz otomobile binen grup üyeleri- Eli silahlı ve çelik yelekli şahıs Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin görüntülerde, motorsikletli birşahsın silah ve çelik yelek dağıttığı, silahlı kavga sonrasında ise yaralananların beyaz otomobile bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldıkları görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kağıthane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title