Haberler

Kağıthane'deki Silahlı Kavga

Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, 13 Nisan'da Gültepe Mahallesi'ndeki Ayışığı Derneği önünde çıkan silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü küçük yaştaki 14 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 10'u Asayiş Şube Müdürlüğü'nden, 4'ü de Çocuk Şube Müdürlüğü'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Gültepe'deki dernek binası önünde bir kişinin darbedilmesi üzerine dernek üyeleriyle mahalledeki bir grup arasında yaşandığı öne sürülen silahlı kavgada, 34 yaşındaki Osman Kök ile 26 yaşındaki Murat Yavi hayatını kaybetmiş, Burak Ataç (23), Umut Fırat (26), İbrahim Koçyiğit (29) ve Yunus Emre Aksakallı (40) yaralanmıştı. Kavgaya karışan kişilerin üzerinde ve saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda, 3 tabanca, 2 otomatik av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kağıthane Gültepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title