Haberler

Kağıthane'de Vinciyle Temele Düşen Operatör Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Kağıthane'de inşaatın temel güçlendirme çalışmasında kullanılan iş makinasının dışarı taşınması sırasında yaşanan kazada, vinç operatörü Fatih Fidan hayatını kaybetti.

İstanbul'un , Kağıthane ilçesi Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak'ta saat 10.00 sıralarında de bir inşaatın temel güçlendirme çalışmasında kullanılan iş makinasının dışarı taşınması sırasında yaşanan kazada, vinç operatörü Fatih Fidan hayatını kaybetti.

Rezidans inşaatının 20 metrelik temelinde yaşanan kaza, çevredeki bir güvenlik kamerasına, saniye saniye yansıdı. Bazı görgü tanıkları "Taşımada kullanılan vinç, iş makinasının ağırlığına dayanmadı" dedi.

İŞ MAKİNASI İLE TEMELE DÜŞTÜ

Çeliktepe Mahallesi'nde yaşanan kazada, işi biten ankraj makinasını dışarıya çıkarmak için vinç çağrıldı. Olay yerine vinç getiren 47 yaşındaki Fatih Fidan, makineyi bağladı. Daha sonra vincin üzerindeki kumanda bölümüne çıkan Fatih Fidan, makinayı 20 metreden yukarıya çekmeye başladı. Bu sırada ağırlığın etkisi ile vinç, kaldırdığı iş makinası ile temele düştü. İnşaat çalışanları hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede, Fatih Fidan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı olay yerinde araştırma yaptı. Daha sonra cenaze itfayeciler tarafından başka bir vinçle temelden çıkarıldı. Cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

VİNCİN DEVRİLME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Vincin devrilme anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde vinç operatörünün vincin üstüne çıkması ve vinci hareket ettirmesi görülüyor. Daha sonra ağırlığın etkisi ile dengesini kaybeden vinç inşaatın temeline düşüyor. Vincin düştüğünü gören vatandaşlar da kaza yerine koşuyor.

"İLK HAMLEDE DEVRİLDİ"

Görgü tanığı Kenan Başpınar, "İnşaatın temelinden iş makinasını çekerken vinç ağırlığa dayanamadı. Bu sırada 20 metreden temele düştü. Vinç operatörü hayatını kaybetti" dedi.

Bir mahalle sakini de, "Sabahleyin inşaatta çalışma yapmak için vinç geldi. Vinç daha çalışmaya başladığı ilk hamlede devrilerek aşağıya düştü. Vincin ayaklarından biri tam oturmadığı için dengesini sağlayamadı. Ağırlığa da dayanamayınca devrildi" diye konuştu.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Fidan Kağıthane İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title