Haberler

    Borussia Dortmund, Freiburg'u 3-1 Yendi

    Güncelleme:

    Almanya Bundesliga'da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Borussia Dortmund evinde Freiburg'u 3-1 yendi.

    Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta konuk ettiği Freiburg'u 3-1 mağlup etti ve ligde üst üste 2. galibiyetini aldı.

    KAGAWA GOLLE DÖNDÜ

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund, Bundesliga'da Freiburg'u konuk etti. Maçın 34. dakikasında Adrian Ramos'un golüyle 1-0 öne geçen Dortmund, 41. dakikada Kagawa'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Manchester United'a gittikten sonra istediği performansı sergileyemeyen ve bu sezon yeniden Dortmund'a geri dönen Japon yıldız, seyircisi önündeki ilk maçında gol sevincini yaşadı.

    Ev sahibi, soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle giderken, ikinci yarıda da oldukça etkili bir oyun sergiledi. 78'de sahneye çıkan Pierre Aubameyang, durumu 3-0 yaparken, maçın skorunu Freiburg'lu Oliver Sorg belirledi. Dortmund sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ligdeki puanını 6'ya çıkardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Freiburg Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title