Haberler

Kaf-Kaf Avrupa'da "Tur"Ladı

Eurocup M Grubu’nda Paris Levallois’yi konuk eden Pınar Karşıyaka, rakibini 86-79’luk skorla geçerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Eurocup M Grubu'nda Paris Levallois'yi konuk eden Pınar Karşıyaka, rakibini 86-79'luk skorla geçerek gruptan çıkmayı garantiledi. ULEB Kupası'nda son 16'ya kalmayı garantileyen Kaf-Kaf, bu galibiyetle grupta namağlup liderliğini de sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, kendileri için önemli bir geceyi geride bıraktıklarını söyledi. Bu önemin sadece galibiyet anlamında olmadığını söyleyen Sarıca, "İki maç kalmasına rağmen gruptan çıkmayı garantiledik. Kulüp adına bir ilki yaşattığımız için gururluyuz. İki maç kala bunu yapmak önemli" dedi.

Maçın başında zorlandıklarını kaydeden Sarıca, "İkinci periyotta onları durdurmayı başardık. Uzun zamandır taraftarla oynamayı unutmuşuz. Zaman zaman hatalarımız oldu" diye konuştu.

Aynı grupta mücadele ettikleri Beşiktaş Integral Forex'in de kazandığı için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, şöyle konuştu:

"Bu galibiyetle onlara da bir yol açmış olduk. Hatta Banvit'te turu geçerse son 16'ya üç Türk takımı kalmak çok güzel olur diye düşünüyorum."

Kaf-Kaf'ın Avrupa kupalarında 10 bininci sayısını kaydeden Diebler da "10 bininci sayı olduğundan hiç haberim yoktu. Taraftarların bu kadar ateşli tezahürat yapmalarının nedenini sordum ve hocam söyledi bana. Ben kaçırsam da başka birisi atacaktı ama bizim için çok güzel bir gece oldu" dedi.

PARIS LEVALLOIS CEPHESİ

Böylesine bir atmosferde maç yapmanın çok zevkli olduğunu söyleyen Paris Levallois Başantrenörü Gregor Beugnot ise, "Bu atmosferde kazanmak için elimizden geleni yaptık. Oyunun bazı noktalarında atmosferin çok büyük etkisi vardı ama kazanmak için çok odaklandık. Böyle bir takıma karşı belli hatalar yaptığınızda karşılığı geliyor. Önümüzdeki 2 maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" sözlerini sarf etti.. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Paris Levallois Ufuk Sarıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title