Haberler

Kadirli İlçesinde Sokak İftarı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, her yıl organize edilen geleneksel sokak iftarında 15 bin kişi katıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, her yıl organize edilen geleneksel sokak iftarında 15 bin kişi katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Andırın caddesinde düzenlenen beşinci geleneksel sokak iftarında din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini Kadirli'de görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İftar etkinliklerinin insanları aynı amaçla bir çatı altında buluşturduğunu ifade eden Tarhan, "Ramazan paylaşmaktır, samimiyettir. Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada ramazanın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur." dedi.

Yemek duasıyla sona eren programa, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu, bazı daire müdürleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Tarhan Osmaniye Andırın Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title