Haberler

Kadir Topbaş, "Güçlü Türkiye Dünyada Farklı Coğrafyaların Umudu Demektir"

Kadir Topbaş, "Güçlü Türkiye dünyada farklı coğrafyaların umudu demektir" Adalar'da yapılan sevgi yürüyüşüne yoğun ilgiİSTANBUL - AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı sonrasında Büyükada'da yapılan sevgi yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kadir Topbaş, "Güçlü Türkiye dünyada farklı coğrafyaların umudu demektir"

Adalar'da yapılan sevgi yürüyüşüne yoğun ilgi

İSTANBUL - AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısı sonrasında Büyükada'da yapılan sevgi yürüyüşüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İstişare toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Güçlü bir Türkiye dünyada bir farklı coğrafyalarında umudu demektir. Bu durumda kurulmuş tezgahları bozuyor" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı tarafından 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında düzenlenen bir dizi programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükada'da düzenlenen tekne gezisinde Başkan Kadir Topbaş, meclis üyeleri, ilçede görev alan STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştu. Program kapsamında vatandaşlara 16 Nisan Referandum çalışmalarının yanı sıra Anayasa oylamasının sonunda yapılacak olan değişiklikler anlatıldı. Ayrıca Başkan Kadir Topbaş program kapsamında yaptığı konuşmada Adalar İlçesi özelinde yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan projelerini anlattı.

Başkan Topbaş, Adalar İlçe Emniyetini ziyaret etti

Büyükada'da düzenlenen programlar öncesi Başkan Kadir Topbaş ilk olarak Türk Polis Teşkilatının 172. Yılı münasebetiyle Adalar ilçe Emniyet Müdürlüğüne giderek polisleri ziyaret etti. Polislerle bir araya gelerek polislerle sohbetler eden Başkan Topbaş, ülkenin emniyetini sağladıkları için polislere ve amirlerine teşekkür etti.

"Güçlü Türkiye Dünyada bir farklı coğrafyanın umudu demektir"

Tekne gezisinde düzenlenen istişare toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Biz Türkiye olarak 3 milyon civarında ki Suriyeli daha önceleri de İspanya'dan kovulan Yahudilere gibi birçok yere kapılarımızı açmış bir milletiz. Yani aman dileyen herkese kapı açmışız. Bundan dolayı güçlü bir Türkiye dünyada bir farklı coğrafyalarında umudu demektir. Bu durumda kurulmuş tezgahları bozuyor" dedi.

Kimyasal maddelere karşı ev hanımlarına uyarılarda bulundu

Kimyasal ürünlere karşı ev hanımlarına uyarılarda bulunan Başkan Kadir Topbaş "Ben kendim dışarıda ayran içmiyorum, yoğurt yemiyorum. Evimde ekşi mayalı ekmek yiyorum, yani o kimyasal mayalı ekmekleri yemiyorum. Hanımefendiler evde asla kabartma tozu kullandırmıyorum. ya karbonat kullandırıyorum, ya yoğurt kullandırıyorum. Bunların hepsi kimyasal bunlara dikkat edin. Halk Ekmek Müdürüm bana Başkanım yoğurt yapsak mı? diye sordu. Bende ona çok basit niye evde yapmıyorlar dedim. Televizyonlarda bahsediliyor yoğurtların arkasında 18 madde katkı olduğu söylüyorlar. Dolapta duruyor küflenmiyor, küflenmeyen yoğurt yoğurt değildir" diye konuştu.

Adalar'da yapılan sevgi yürüyüşüne yoğun ilgi

Düzenlenen tekne gezisinin ardından Başkan Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve beraberindeki heyet karaya çıkarak Büyükada'da sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Türk Bayraklarıyla Büyükadalıları selamlayan Kadir Topbaş'a vatandaşlar da akışlarla destek verdi. Büyükada'da gezen Başkan Topbaş'a vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, sevgi yürüyüşüne katıldı. Ayrıca başkan Topbaş, sevgi yürüyüşü sırasında gördüğü vatandaşlara karanfil hediye etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

(MB-YM-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadir Topbaş İstanbul AK Parti Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title