Haberler

    Kadınlar Tuvaletine Giren Kadını Erkek Sanınca Rezil Oldu

    Güncelleme:

    ABD'nin Texas eyaletinde, kadınlar tuvaletine girmek isteyen bir kişiyi erkek zannederek uyarmaya kalkan adam şaşkına döndü.

    ABD'nin Texas eyaletinde, Jessica Rush isimli kadın kolundan tedavi gördüğü hastanenin tuvaletini kullanmak istedi. Bu sırada Rush'ı takip eden bir adam, kadınlar tuvaletine girmek üzere olan Rush'ı erkek sanarak uyarmak istedi. Kadından aldığı cevapla şaşkına dönen adam tuhaf bakışlarla olay yerinden ayrıldı.

    KADININ GİYİM TARZI YANILTMIŞ

    Bol tişört giyen ve basketbol şapkası takan Rush'ı kıyafetlerinden dolayı erkek sandığını söyleyen adam, kendisini bu şekilde savunmak istedi. Rush, kendisini tuvalete kadar takip eden adamın bu davranışını "uygunsuz ve saçma" diyerek eleştirdi.

    ÇEKTİĞİ VİDEOYU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

    Olayı önceden fark eden Rush, cep telefonu ile yaşananları kaydetti ve sonrasında çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Videoyu izleyenler, insanları kıyafetlerine göre değerlendirmenin ne kadar yanıltıcı olduğu yönünde değerlendirmelerde bulundurlar.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Facebook Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    FARKINA VARILMAYAN ADAM:

    Erkek kadın arasında kıyafet farkının imaj farkının olmadığı örnekleri hayatımızda rahatlıkla gözlemleniyor zaten kıyamet alametleri arasında adamda haklı ayırd etmek güç .

    26
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title