Haberler

Kadınlar Saç Saça, Baş Başa Kavga Etti

Güncelleme:

Aralarında alacak meselesinden dolayı tartışma bulunan iki ailenin fertleri karşılaşınca kavgaya tutuştu.

Şanlıurfa'da, aralarında alacak meselesinden dolayı tartışma bulunan iki ailenin fertleri kentin en işlek caddesinde karşılaşınca kavgaya tutuştu. Meraklı bakışlar arasında iki kadın cadde ortasında saç saça, baş başa birbirine girdi, tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak meselesinden dolayı husumet bulunan birbirine akraba Çakırcı ve Ayaz ailesinin fertleri, bulvar üzerinde karşılaştı. İki aile fertleri arasında yeniden başlayan tartışma sırasında, iddiaya göre Mehmet Ayaz isimli genç Aysel Çakırcı'ya küfür etti.

Bunun üzerine alevlenen gerginlikte Aysel Çakırcı, kendisine küfreden Mehmet Ayaz'ın annesi Samire Ayaz ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve iki kadın saç saça birbiriyle kavgaya tutuştu. İki kadının kavgası sırasında, Ramazan Ayaz ve oğlu Mehmet Ayaz ile Bülent Çakırcı da birbiriyle tekme tokat birbirine vurmaya başladı.

Erkeklerin ayırmakta başarılı olamadığı kadınların eşarpları başlarından düşerken, durum vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Onlarca kişinin meraklı bakışları arasında kavga eden iki aile fertleri, polisin müdahalesi ile güçlükle birbirinden ayrıldı. Sonlandırılan kavgada Çakırcı ve Ayaz ailesi mensupları birbirinden şikayetçi olunca taraflar polis merkezine götürüldü. 2'si kadın 5 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title