Haberler

Kadın Ve Erkek Mahkumların Aynı Atölyede Çalıştıkları Cezaevi Para Makinası Gibi

Öztüfekçi, bu sayede hükümlü ve tutukluların cezalarını çekerken hem zamanlarını değerlendirdiklerini hem de para kazandıkları gibi sigortalarının da ödendiğini kaydetti

Öztüfekçi, bu sayede hükümlü ve tutukluların cezalarını çekerken hem zamanlarını değerlendirdiklerini hem de para kazandıkları gibi sigortalarının da ödendiğini kaydederek, "Aileleri sağlık hizmetlerinden yararlanıyor, istihdama büyük katkı sağlıyorlar. Mesaiye kaldıkları zamanda oluyor. Bizlerde onlara yevmiyelerini veriyoruz, yıl sonu karından belirli oranı pay olarak dağıtıyoruz" dedi.

Atölyelerde 1 başmemur ve 8 infaz koruma memurunun görev yaptığını belirten Öztüfekci, açtıkları kurslara devam eden hükümlü ve tutukluların sertifikalarını almalarından sonra bu sayının daha da artacağını söyledi.

Cezaevi Müdürü Abdulkadir Öztüfekci, erkek ve kadın mahkumların fabrikalarda olduğu gibi cezaevinde aynı atölyede büyük bir uyum içersinde çalıştığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title