Haberler

Kadın İzleyici Nihat Hatipoğlu'na Sordu: Kandillerde Eşimle İlişkiye Girebilir miyim

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu, kadın izleyiciden gelen "Kandillerde eşimle ilişkiye girebilir miyim?" sorusuna "Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok" yanıtını verdi.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor. Programın son yayınlanan bölümünde kadın izleyicilerden biri Hatipoğlu'na "Kandillerde eşimle birlikte olursam günah olur mu?" sorusunu yöneltti.

"KANDİLLERDE BİRLİKTELİK OLABİLİR"

Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan herhangi bir mahsuru olmadığını belirten Nihat Hatipoğlu, "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok. Günah değil. Bana çok soruyorlar umrede karı-koca yakınlaşabilir mi? Yakınlaşabilir tabii... Edebe aykırı değildir. Sadece ihramlıyken birleşmek ve kadın adetliyken birliktelik caiz değildir" dedi.

"ÇOCUK SAKAT DOĞAR MI?"

Kadın izleyicinin "Çocuk sakat doğar mı?" sorusunu da yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, "Kandilde bir araya gelmenin çocukla ilgisi yoktur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

TC:

BU TÜR FİKİRLER SAKATTIR. SENİN AKLIN YOKMU HOCALARA NİYA SORUYORUN. . . ALDINMI CEVABINI. HOCALARA DEĞİL KUR''AN-A SARILIN. . .

34
4
yanıtYanıtla
uzay cagi:

soruya bakarsan buda koyun sürüsünden galiba

29
5
yanıtYanıtla
Her şey apaçık ortada:

Konusunda prefösörlük ünvanını alan Hatipoğlunun hakkında elyhinde sürekli yorum yaparak eleştirenlere dikkat ediyorum. . Hiçbir tanesi verdiği cevapların doğru yada yanlış olduğu konusunda tek kelam edemiyorlar çünkü acizler. . Cebini düşünüyor diyenler ATV den aldığı parayı gidin GOOGLE den araştırın bakın. . Sosyal medyada yayılan yalanlarla hiç alakası yok aldığı ücretin. Ki tabiki alacak hakkıdır da. Sende Prof ol sende al. . Sonuçta iş anlaşması. . Şovmenmiş vs. . Meyve veren ağacı taşlıyorlar. .

23
0
yanıtYanıtla
ŞEYTAN DEDİKLERİ BU OLSA GEREK:

BU DİNDAR GÖRÜNENLER AZMİŞ. İBADET EDERKEN BİLE AŞNA FİŞNE AZGİNLİK. AKİLLARİNDAN ÇİKMİYOR VAKİFLARDA OĞLAN ÇOCUKLARİNA BİLE MUSALLAT OLDULAR

17
6
yanıtYanıtla
KOYUN:

koyunlar yapmayin sizin gibi bir yaratik cikar :)))

13
5
yanıtYanıtla
wer:

akıl yok mu sende kadın, için de varsa şüphe birgün yapmayıver.

14
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ya Hocam benim sizin kadar dini bilgim yok ama ne kandil günü nede umrede bu iş olmaz İslamiyette niyet önemlidir. Diğer günlere ne oldu . Valla suyunu çıkardınız VESSALAM. . .

12
2
yanıtYanıtla
BOZKURT:

o soruyu soranında o programa izin vereninde o programı sunanında ne ahlaksız insanlarsınız edep denen birşey kalmadı insan sormaya utanır insan cevaplamaya utanır şov başka birşey değil o soruyu soran cevabı çok iyi biliyor verende soranın bildiğini biliyor hep tipik cahil saçma salak sorular

8
5
yanıtYanıtla
BOZKURT:

çok alakası var açsın kitabı okusun yada başka bir hocaya daha nezih ortamda sorsun bu programı her yaştan insan izliyor çocuğuna kadar bu kadar edepsiz sorulmaz size normal geliyor bu kadar yaşanan olaylar karşısında sizde haklısınız çok genişlediniz

yanıt2
yanıt0
okadar:

medya ve para icin sovmenlik yapiyor dini cebine alet ediyor

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title