Haberler

Kadın Haber Spikeri, "Kadın Kahkaha Atmaz" Diyen Arınç'a Gülümsedi

Güncelleme:

Milliyet TV yazarı Sina Koloğlu, köşesinde Bülent Arınç'ın "Kadın kahkaha atmaz" haberini sunan kadın haber spikerin gülümsemesini kaleme aldı.

Bülent Arınç'ın "Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak" ve devamındaki sözlerine Habertürk bülteninde spiker Duygu Canbaş'tan ilginç bir gönderme geldi. Canbaş, Arınç'ın haberini sunduktan sonra "Yüzünüzden gülümsemenin hiç eksik olmaması dileği ile hoşça kalın..." dedi.

TARTIŞMA DEVAM EDİYOR

Milliyet tv yazarı Sina Koloğlu'da, Habertürk ekranlarında yakaladığı ilginç bir detaya yer verdi. Bülent Arınç 'ın kadınların kahkaha atmasını iffetsizlik olarak nitemelesi tartışılmaya devam ediyor.

Milliyet'in Cadde ekinde yazan Sina Koloğlu, köşesinde konuyla ilgili Habertürk ekranlarında yakaladığı ilginç bir detaya yer verdi.

İşte Sina Koloğlu'nun yazısı:

"BAYRAMIN GÜNDEMİ OLDU"

"Habertürk TV'nin 16.00 haberlerini sunuyor Duygu Canbaş. Ekranın tecrübeli isimlerinden. Bülent Annç'ın Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak' ve devamındaki sözleri bayramın 'gündem' maddesi oldu. tepkiler geldi. Habertürk'ün bülteninde de bu haber yer alıyordu.

"GÜLÜMSEME YÜZÜNÜZDEN EKSİK OLMASIN"

Duygu Canbaş haberi şöyle bitirdi: "Yüzünüzden gülümsemenin hiç eksik olmaması dileği ile hoşça kalın..."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Arınç Habertürk Milliyet Sina Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

metin:

Sonuna kadar dibine kadar haklı adam. Adamı seviyor veya sevmiyor,olabilirsiniz. Ama doğru tektir. Dinimizde de kadının yüksek,sesle konuşması yasaklanmıştır. Üstelik ulu orta kahkaha atan bir kadını gozonune getirirsek hepimiz anlarız. Empati yapın. Son derece,abest. Çirkin. Sevimsiz. Tebessümle karıştırmayın. Tebessüm gülümsemek başka şey kişnemek bşka şey.

20
11
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

spikere beli hayatinda saglam sopa yememis

17
4
yanıtYanıtla
hediye:

ne,olacak,ki,habertürk,kanalı,cemaatin.kanalı,spikeride,onun,kafasında,olur

1
12
yanıtYanıtla
haydar:

Kadının gülümsemesi bile bazen kalbi fitne olan kişi için başka anlam taşır.Ancak kahkahayı atanlar genellikle türk filimlerin deki randevu evlerindeki hayat kadınlarında görürdük.oysa kahkaha atan kadınların erkekler nezdinde nasıl algılandığı her kes tarafında bellidir.kahkaha kadının ağırbaşlılığını ve gizemini ters yüz eder.

8
4
yanıtYanıtla
urfali:

şeriat isteyen ile laiklik isteyen ayrı yaşamalı..yoksa bu sorun bitmez..

2
9
yanıtYanıtla
bartin:

acaba simdi burada tarafsizlik ve objektiflik nerede kaldi bir haber spikeri olarak.Bu ülkenin büyük problemi zaten bu,herkez kendi üzerine düsen görevi yapsa bu hallere gelmezdik

7
3
yanıtYanıtla
ALİ SULU:

KADINA VURMA!

6
3
yanıtYanıtla
Kadioğlu25:

Bu spiker Bülent Arınç''ın ne söylediğini anlamamış herhalde. Gülümseme ile kahkaha atmanın farkını bile bilmiyor. Benden tavsiye ilk önce bu farkı öğren sonra da eğer çok kahkaha atmak istiyorsan en kalabalık bir caddede kahkaha atarak sadece 100 metre yürü bakalım ki Bülent Arınç haklı mı haksız mı?

5
4
yanıtYanıtla
cemallettin acı koyar:

allah bu bülenti taş etsin

2
6
yanıtYanıtla
NEDEN GÜLÜMSEDİ?:

BARİ KAHKAHA ATSAYDI DA TEPKISI ORTAYA ÇIKSAYDI NE YAPTIĞI BELLI DEĞİL.. BÜLENT ARINÇ TEBRİKLER..

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title