Haberler

Kadın Girişimcilerden "7 Bölge 7.000 Çocuk " Kampanyasına Destek

Bakırköy Belediyesi tarafından sürdürülen "7 Bölge 7.000 Çocuk" kampanyasına Bakırköylü kadın girişimcilerde destek verdi.

Bakırköy Belediyesi Milli Mücadele Eğitimciler Lokali'nde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile bir araya gelen Bakırköylü Kadın Girişimciler Grubu, ilk etapta 100 çocuk için Kars'a, 100 çocuk için de Edirne'ye çocukların ihtiyacı olan bot, mont, ayakkabı, kitap ve kırtasiye malzemesini Bakırköy Belediyesi aracılığıyla gönderecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada kadınlara teşekkür ederek şunları söyledi:"Ülkemizin bir ucundan diğer ucuna 3.000 km mesafe var dolayısıyla bu kadar büyük topraklarda farklı kültürler yaşıyor. Bizim farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Ülkemizin içinde bulunduğu karanlık günlerde bizi bir arada tutan da farklı kültürlerin milli ve manevi değerlerimize olan tam bağlılığıdır. Bakırköy Belediyesi olarak ülkemizin her köşesindeki çocuklarımıza ulaşmak konusunda bizlere destek veren tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün de Bakırköylü Kadın Girişimciler Grubumuz ülkemizin iki ucundaki çocuklarımızı sevindirmek için kolları sıvadı. Birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek kartopu misali gittikçe büyüyen yardımsever Bakırköy halkına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin hangi köşesinde olursa olsun çocuklarımızın akılcı, bilimsel, vicdanlı ve ahlaklı çocuklar olarak yetişmesi için biz de elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Bakırköy Kars Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title