Haberler

Kadın Girişimciler Startup İstanbul'da

Teknoloji ve internetle ilgili şirket kuran girişimcileri hızlandıran ve erken aşama yatırımlarını yapan Etohum, bu yıl bir kez daha Startup İstanbul'da kadın girişimcileri destekliyor.

Teknoloji ve internetle ilgili şirket kuran girişimcileri hızlandıran ve erken aşama yatırımlarını yapan Etohum, bu yıl bir kez daha Startup İstanbul'da kadın girişimcileri destekliyor. 30 Eylül'de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 40 ülkeden 100'ü aşkın girişimci ve 200'den fazla yatırımcıyla yaklaşık 1000'in üzerinde katılımcıyı ağırlayacak olan etkinliğe bu yıl birçok kadın girişimci başvurdu.

500 Startups, YCombinator, Kissmetrics, Blablacar, Twitter, Udemy, Aramex, Endeavor, Wayra, Startup Wise Guys, Plan9, Flat6labs, Eleven, Microsoft Ventures gibi Amerika ve Avrupa'dan lider yatırımcıların ve konuşmacıların katılacağı konferansta, gelişmekte olan ülkelerden gelen girişimciler de temsil edilecek.

Latin Amerika ve Guatemala'nın en genç CEO'larından biri olan 24 yaşındaki Maria Leal de Etohum tarafından konferansa davet edilen genç kadın girişimcilerden biri. 15 yaşında bir giyim fabrikasında çalışmaya başlayan ve birkaç yıl sonra üniversitede Pazarlama ve Uluslararası Ticaret bölümündeki eğitimini karşılamak üzere kendi işini kuran Leal, bugün ürettiği kıyafetleri dünyaca ünlü süpermarket zinciri Walmart'a satmakla kalmıyor, aynı zamanda arkadaşı Javier Ogarrio ile kurduğu yeni web/mobil analiz ve raporlama platformu Zynn'i geliştirmek için yatırımcılardan destek arıyor. 29 Eylül'de Microsoft, Google, Twitter, SAP ve 500 Startups gibi önemli yatırımcıların karşısında sunum yapma hakkını kazanan Zynn'in kurucusu Maria Leal, yol masraflarını karşılayamadığı için http: //www.gofundme.com/d57vy8 adresinde yayınladığı kısa bir videoyla kitle fonlama yöntemini kullanarak uçak biletleri için 5 bin dolarlık destek bulmaya çalışıyor. Leal yeni girişiminde başarılı olursa, Latin Amerika'daki diğer kadın girişimcilere umut verebilecek bir rol model olmayı ve düzenli eğitimler ile onları desteklemeyi hedefliyor.

Startup İstanbul'un diğer kadın girişimcileri ise şöyle: Madeeha Hassan - Savaree (Pakistan), Grazyna Szczepaniak – Booke (Polonya), Sophia Pervez - Club Internet (Pakistan), Aslı Güvenç - Aslı'nın Dolabı (Türkiye), Mai Medhat - Eventtus (Mısır) ve Monica Cacina - CeeVee (Romanya) ve Rasha Abo Elsoud – Maktaby (Mısır)

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Twitter Eylül Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title