Haberler

Doktor ve İlaç Mümessili Cinayetinde Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi

Güncelleme:

TIR parkında cesetleri bulunan doktor ve ilaç mümessili cinayetinden tutuklanan 3 kişi hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sakarya'da TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy geçişindeki TIR parkında cesetleri bulunan 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük ve yanındaki nişanlısının kardeşi ilaç mümessili 28 yaşındaki Mustafa Bayrak cinayetinden tutuklanan üç kişi hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da yaşayan doktor Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak'ın 28 Şubat'ta TEM Otoyolu Kurtköy TIR Parkı'nda tabanca ile vurularak öldürülmeleriyle ilgili Sapanca Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Sakarya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
6 sayfalık iddianamede cinayet şüphelileri Muhammet Ali Y. (25), Mahmut I. (26) ve Mustafa B.'nin (42) daha önce görev yaptığı Düzce'deki villasını satışa çıkaran doktor Emine Küçük'e devir işlemi sonrası anlaşma bedeli olan 330 bin lirayı vermemek amacıyla cinayetleri tasarladıkları belirtildi.
İddianamede, tutuklu bulunan cinayet şüphelilerinin olay ortaya çıktıktan bir gün sonra avukatlarıyla birlikte soruşturmayı yürüten Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek ölen kişilerle arsa satışından dolayı görüştüklerini söylemeleri ise şüphelilerin aynı fikir ve eylem birliği içerisinde hareket etmeleri olarak yer aldı.
Sakarya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde başlayacak davada, Muhammet Ali Y., Mahmut I. ve Murat B. için ayrı ayrı olmak üzere doktor Emine Küçük ve nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak'ı tasarlayarak öldürdükleri iddiasıyla ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 'gasp', 'hürriyetten yoksun kılma' ve 'silah kanununa muhalefet' suçlarından ayrıca 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları istendi.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bayrak Emine Küçük Sapanca Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title