Haberler

Kaçırılan Nakliyeci, Jandarmayı Görünce 'Beni Kurtarın' Diyerek Yardım İstedi

Antalya'da nakliyecilik yapan M.T.'yi akaryakıt borcu nedeniyle kaçıranlar Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bir dinlenme tesisinde mola verirken, jandarma durumlarından şüphelenerek kimliklerini kontrol etti.

Antalya'da nakliyecilik yapan M.T.'yi akaryakıt borcu nedeniyle kaçıranlar Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde bir dinlenme tesisinde mola verirken, jandarma durumlarından şüphelenerek kimliklerini kontrol etti. Masada oturan nakliyeci M.T. sessizce, "Beni kurtarın" diyerek yardım isteyince, jandarma 3 kişiyi gözaltına aldı.

Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, D-650 Karayolu İsabalı Mahallesi mevkiindeki bir dinlenme tesisinde oturan 4 kişinin durumundan şüphelendi. Jandarma, 46 yaşındaki M.O, 33 yaşındaki Z.Ç, 34 yaşındaki B.T. ve 32 yaşındaki M.T.'nin kimliklerini kontrol etti. Bu sırada, M.T. sessizce "Beni kurtarın" diyerek yardım isteyince, 3 kişi gözaltına alındı. Dinlenme tesisinde otomobil içinde bekleyen ve adının Ş.T olduğu öğrenilen bir kişi ise otomobille kaçtı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan 3 kişinin Antalya Serik'te nakliye işiyle uğraşan M.T.'yi 70 bin liralık akaryakıt borcu nedeniyle kaçırıp 2 gündür zorla alıkoydukları, ayrıca M.T.'nin İstanbul'da bulunan bir kamyonuna el koydukları; Antalya'dan yola çıkan bir başka kamyonuna da el koymak için Pamukova'da bekledikleri tespit edildi.

Jandarma, alıkonan M.T'ye ait kamyonu araçta bulunan GPRS cihazından Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir kamyon otoparkında olduğunu tespit etti. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçtikten sonra kamyonu M.T'ye teslim etmek için yediemine aldırdı. 3 kişinin el koymak için beklediği ikinci kamyonun ise Isparta'da olduğu belirlendi.

İfadeleri alınan M.O, Z.Ç. ve B.T. "Adam kaçırma, hürriyeti tehdit, yağma" suçlarından adliyeye sevk edildi. Jandarma dinlenme tesisinden kaçan ve azmettirici olduğu ileri sürülen Ş.T.'nin yakalanması için ise çalışma başlattı.

- Pamukovasakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukova Sakarya Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title