Haberler

'Kaçak'ın Sevilmesi Bizi Biraz Şımarttı

Atv'nin İddialı Dizisi 'Kaçak'ın Yıldızı Gürkan Uygun.

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi: Pusu'daki 'Memati' rolüyle üne kavuşan Gürkan Uygun, bu sezon 'Kaçak'ta 'Serhat' isimli eski bir polisi canlandırıyor. Ünlü oyuncu, beyazperdede ise Çağan Irmak'ın yönettiği 'Tamam mıyız?' filmiyle izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu, yeni dizisiyle ilgili GÜNAYDIN'a konuştu...

'Kaçak'ın bu kadar çok sevilmesini neye bağlıyorsunuz?

İnsanların diziyi sevmesi ve benimsemesi çok önemliydi. Dizi iyi yazılıyor, iyi çekiliyor ve karakterler iyi. Beğenilsin diye çok çalışıyoruz; çok emek var. Reytinglerde karşılığını almak da çok mutluluk verici. Şu an dokuzuncu bölümü çektik. Her şey dört dörtlük gidiyor. Bu durum, bizde biraz şımarıklık yaratıyor.

AKARKEN DOLDURUYORUZ

'Serhat' karakterinin gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanla biraz daha sertleşecek, daha da olgunlaşacak.

Çok çalışmaktan ve zamansızlıktan şikayetçi misiniz?

Hayır, sonuçta bunu ben seçtim ve seçtiğim işi yapıyorum. Yoğun iş temposu içinde bazı şeyleri yapamadığım için serzenişte bulunabiliyorum, yine de her gün kalktığımda şükrediyorum. Nefes aldığımda, su içtiğimde şükrediyorum. Tabii ki çalışma koşullarıyla alakalı daha iyi düzenlemeler yapılabileceğini düşünüyorum. Yoğunum ama şikayetçi değilim. Sevdiği işi yapan, şanslı biriyim.

Bu işte 'akarken doldurma' mantığıyla mı hareket ediyorsunuz?

Tabii ki onda da fayda var. Avrupa'da veya Amerika'da; aldığın eğitimle orantılı olarak yılda ne kadar kazanacağını, emekli olduktan sonra ne alacağını biliyorsun. Fakat bizde öyle bir garanti yok. Hepimiz gelecek endişesi yaşıyoruz ve akarken doldurmaya çalışıyoruz. İki çocuğum ve belli bir yaşam standardım var. Keyifli ve mutlu yaşıyorum ama yaşam standardım düşerse de ona göre yaşamayı bilirim.

ÇOK ŞÜKÜR YOKLUK ÇEKMEDİM

Ünlü olmadan önce yokluk çektiniz mi hiç?

Çok şükür, öyle bir yokluk çekmedim. Dramatize edilecek bir hayatım, istediğimi alamadığım bir çocukluğum olmadı. Beş kardeştik ama iyi ve güzel büyüdük.

'Kurtlar Vadisi'yle gelen şöhreti kaybetme korkusu yaşadınız mı?

'Kurtlar Vadisi'nde çok güzel bir 10 sene geçirdim. 10 senenin yedi senesi; hem yaşam standardı olarak, hem de popülarite olarak çok üst düzeyde geçti benim için. Bunu kaybetmekten hiç korkmadım; daha öncesini de unutmadığım için... Zaten böyle bir hayat yaşamak için çok büyük hedef belirlemedim; şartlar bu şekilde gelişti.

'MEMATİ'Yİ YIKAMAZ ENDİŞESİ KAYBOLDU

'Memati' algısını yıkabildiğinizi düşünüyor musunuz?

Kafalardaki o 'Memati'yi yıkar mı, yıkamaz mı?' endişesi gitti çok şükür. "Bu adam başka rol oynayamaz" diyenler varsa da, bunların sayısı azalıyor. Oyunculukta yine bir arayış içindeyim. Üç sene önce daha farklıydım, şimdi daha farklı oynamaya başladım. 'Kurtlar Vadisi'nden sonra yedi-sekiz karakteri hayata geçirdim. Karakteri nasıl değerlendireceğimi bile yeni öğreniyorum aslında.

FİLM DAHA KOMPAKT

Sinema bu algıyı yıkmanızda çok etkili oldu değil mi?

'Çanakkale' filmi; başrol olarak yer aldığım ve kendimle ilk sınavım olan bir projeydi. Dizide 15-20 bölümde karakteri oturtmayabiliyorsunuz ama filmde onu oturtmak daha kolay. Filmde, karakteri yaratım açısından daha kompakt oluyorsunuz.

OYUNCULUK ÇOCUKLUK HAYALİM DEĞİLDİ

Hayalini kurduğunuz hayatı mı yaşıyorsunuz şu an?

Oyunculuk, çocukluk hayalim değildi. İşin içine girdikçe, sonradan oluşan bir arzuydu. Çok şükür; gerek TV'de, gerek tiyatroda icra edebiliyorum. Oyuncuların en büyük egosu; beğenilmek ve takdir edilmektir. Oyuncu, yaptığı işten dolayı iyi yorumlar almak ister. Çok şükür, ben de bu yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Hayal ettiğim ve hedeflediğim birçok şeye kavuştum. Gerçekçiyim, hayata karşı gözü kara değilim.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gürkan Uygun Çağan Irmak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title