Haberler

Kaçak Çiftlik Bank CEO'sunun Yengesi Tutuklandı

Güncelleme:

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kaçak CEO'nun yengesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında Mehmet Aydın'ın yengesi Hava Aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi S.Y. tutuklandı.

KAÇAK CEO'NUN YENGESİ VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ TUTUKLANDI

İstanbul ve Bursa'da yakalanan S.Y. ve H.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. H.A'nın Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın yengesi olduğu öğrenildi. Sakarya Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çiftlik Bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında operasyonlar sürüyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin İstanbul ve Bursa'da eş zamanlı düzenlediği operasyonda şirket CEO'su Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın eşi Hava Aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi S.Y gözaltına alındı. İki kişi getirildikleri Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hava Aydın'ın, Mehmet Aydın'a ait farklı bir şirketle bir dönem bağlantısı olduğu öğrenildi.

TUTUKLU SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Taraklı Kaymakamlığı'nın talebi üzerine başlattığı soruşturma kapsamında Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın, şirket yöneticisi Cemal Çolak, H.T., Ü.G., S.A., S.A. ve E.T tutuklanmıştı. Hava Aydın ve S.Y. ile birlikte tutuklu sayısı 9'a yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sakarya 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın:

YA İNANIN BUNLARA HİÇBİR ŞEY OLMAZ, BİRKAÇ AY SONRA HEPSİ DIŞARI ÇIKAR, MEVZU UNUTULUR GİDER, BUNLAR MİNAREYİ ÇALMADAN KILIFINI HAZIRLAMIŞLAR, BİR İKİ KİŞİNİN İŞİ DEĞİL BU, BU VURGUNDAM ALLAH BİLİR KAÇ KİŞİ YOLUNU BULMUŞTUR

5
0
yanıtYanıtla
eko:

ucuz kurtulmusum ama gercı ben boyle yerlere para yatırmam sadece uye olduydum neyın nesıdır dıye herkezde met edıyordu şimdi ağlasınlar. .

2
3
yanıtYanıtla
KOMBASSAN ZEDE:

Bu büyük vurgun devletin göz yumması sayesinde gerçekleşmişdir.Neredeydi Maliye.Neredeydi Sermaye Piyasa Kurulu.Sözde İslami Holdingler Avrupalı müslümanları hükümetin ihmalkârlığı yüzünden dolandırmamışmıydı.Tosun üzerine gidenler KOMBASSAN ve YİMPAŞ Holding ismini unuttular bile.

3
1
yanıtYanıtla
çiftlikbank mağdurlarından:

böyle tutuklamalar geldikçe içim soğuyor daha tutuklama gelmeli mehmet aydının ailesinin hepsi tutuklansın mehmet aydında tutuklansın insallah o kadar insanın canını yaktı allah belasını versin

3
0
yanıtYanıtla
Venom:

geçmiş olsun kardeş. ne kadar zararın var ne kadar yatırdın ve amin

yanıt0
yanıt0
bu arada:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Çiftlik Bank ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına 18 Ocak''ta suç duyurusunda bulunmuş. Lakin tosun paşa kaçabildiğine göre hakkında hiç bir işlem yapılmadığı aşikar.

2
1
yanıtYanıtla
KOMBASSAN ZEDE:

44 - Devletin bankalarına para yatıranlar devlete sorup mu yatırıyor.Eski hükümetler döneminde hortumlanan bankalarda hesablari onların hepsini devlet mağdurlara ödedi.Bankalar hortumlanınca devlet ödüyor. Holdingler hortumlayınca devlet mağdurların parasını ödemediği gibi hortumlayanın yanında yer alıyor. Bu Holdingler Rusyada kurulmadı.Maliye neredeydi. ? Sermaye piyasa kurulu neden görevini yapmıyordu. ? Gurbetcinin parasından nemalanan herkes vurguncuları görmemezlikten geliyorduBilmeden ,düşünmeden yazmayın.

3
0
yanıtYanıtla
hakan:

Bence bu gibi insanlara devlet sahip çıkmalı parasını kaptıranlarada neden bukadar cahilsin diye ceza verilmeli :)

2
1
yanıtYanıtla
Venom:

güzel yazdın dostum güldürdün adamsın helal

yanıt0
yanıt0
Rambo Dortmund:

Dombilik bizi manikledi haci! Halk ekmegi bakalda kac lira abicigim? :)

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title