Haberler

Kıskandığı Sevgilisini Öldürüp Dişlerini Hatıra Olarak Aldı

Güncelleme:

Balıkesir'de madenci sevgilisini öldüren kadın, cesedi önce parçalara ayırdı, ardından da sevgilisinin yıllar önce çalıştığı maden ocağına gömdü.

Balıkesir vahşice işlenen bir cinayetle sarsıldı. Madenci sevgilisini öldüren köylü kadın, cesedi önce parçalara ayırdı, ardından da sevgilisinin yıllar önce çalıştığı maden ocağına gömdü. Zanlı kadını, sevgilisini öldürdükten sonra hatıra diye sakladığı dişler ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin adeta iğne ile kuyu kazdığı olayda hunharca işlenmiş bir cinayet gün yüzüne çıkarıldı. Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan evli Fikret Durak (45) ile Balya ilçesinin Bengiler Köyü'nde yaşayan evli Adile Çınar (40) yasak aşk yaşamaya başladı. Edremit'te bir ev tutan çift, sürekli olarak burada görüşmeye başladı. 2013 yılının Ağustos ayında Fikret Durak'ın oğlu Balıkesir polisine gelerek babasının kaybolduğunu söyledi. Olayı takibe alan polis ekipleri uzun zaman madenci olarak çalışan ve emekli olan Fikret Durak'ın emekli maaşını çekmediğini tespit etti. Durak'ın bir cinayete kurban gitmiş olabileceğini değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri araştırmalarını derinleştirdi.

İLK DARBEYİ SATIRLA VURDU

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde Fikret Durak ile ilgili özel bir ekip kuruldu. 5 ay boyunca incelemelerde bulunan polis ekipleri tüyler ürperten cinayeti de ortaya çıkardı. İddiaya göre, aralarında kıskançlık başlayan Fikret Durak ve Adile Çınar yasak aşklarını yaşadıkları Edremit'teki evlerinde tartışmaya başladı. Adile Çınar, eline aldığı satır ile Durak'a vurarak öldürdü. Cesetten kurtulmanın yollarını arayan Çınar, aklına gelen korkunç planı uyguladı. Öldürdüğü sevgilisinin cesedinden akan kanları temizleyen Adile Çınar, ardından cesedin kafa, kol ve bacaklarını kesip, balta ve satır kullanarak vücuttan ayırdı. Cesedin parçalarını tek tek poşetleyen Çınar, hepsini ayrı ayrı kolilere koydu. Ardından bir nakliye firması ile anlaşan Çınar, evinin eşyaları ile birlikte cesedin bulunduğu kolileri de kamyona koyarak Balya'nın Bengiler Köyü'ne taşındı. Çınar, daha sonra Balya ilçesi Bengiler Köyü'ndeki kendisine ait evde yaşamaya başladı. Korku ve gerilim filmlerinin senaryolarını aratmayan vahşi cinayetin soğuk kanlı şüphelisi aylar sonra yapılan titiz çalışmalar neticesinde ortaya çıkarıldı.

CESEDİN PARCALARINI MADEN OCAĞINA, KAFASINI İSE EVİNİN BAHÇESİNE GÖMDÜ

Bengiler Köyü yakınlarında bulunan ve Fikret Durak'ın da daha önce çalıştığı kömür madenini takibe alan Adile Çınar, sürekli kamyonların gelip kum ve hafriyat malzemeleri bıraktığını gördü. Bir gece maden ocağına giden Çınar, günde 100 kamyondan fazla hafriyat malzemesi gelen ve aynı zamanda Durak'ın eskiden çalışmış olduğu maden ocağına cesedin parçalarını gömdü. Vücuttan ayrılan parçaları birbirinden farklı yerlere gömen Çınar, bu planı ile cesetten kurtulmuş oldu. Ardından evine dönen Adile Çınar, cesedin kafa kısmını da evinin bahçesine gömdü. Kazdığı çukura sığmayan kafayı tekrar ikiye böldükten sonra toprağa gömdü.

POLİS DOZERLE CESET ARADI

Cinayet ile ilgili özel ekip oluşturan Balıkesir polisi, 100'den fazla kişi ile cinayet konusunda yüz yüze görüşme yaptı. Cesedin maden ocağına gömüldüğünü tespit eden ekipler, dozerle ceset aradı. Bengiler Köyü yakınlarındaki maden ocağında dozerle günlerce ceset arayan ekipler, Fikret Durak'ın vücudundan parçalar buldu. Adile Çınar'ın evinde incelemeler yapan polis ekipleri, şok edici bir detay ile karşılaştı. Evde arama yapan polis ekipleri, Çınar'ın Durak'ı öldürdükten sonra dişlerini söktüğünü ve evde sakladığını tespit etti. Gözaltına alınan Çınar'ın suçunu itiraf ettiği ve Durak'ın kendisinden sürekli para istediğini söylediği iddia edildi.

POLİSİN BÜYÜK BAŞARISI

Balıkesir polisinin aylarca süren çalışması neticesinde Adile Çınar ve Çınar'ın eşi T.Ç. (40) ile kardeşi R.D. (33) gözaltına alınarak adli makamlara teslim edildi. Edremit adliyesine çıkarılan şüphelilerden Adile Çınar tutuklanırken, T.Ç. ve R.D'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.

Öte yandan, polisin maden ocağında bulduğu ceset parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kimlik ve DNA tespiti yapılacak olan Durak'ın cenazesinin daha sonra yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Edremit Balya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

ATİİİllaaatii_27@hotmail.com:

HER TÜRBANLI MUSLANMAN DEGILMIS DEMEKKI TURBANI ALET OLARAK KULLANAN INSANLAR BUNLAR.....ALLH ISLAH ETSIN ..ERDOGANIN TURBANLI BACILARIMIZ DEDIKLERI BUNALR OLSA GEREK

51
52
yanıtYanıtla
tebrik ederimfikret_601121@hotmail.com:

hakkaride astsubay olacak kadınmış..tek başına bir ordu mübarek..devletimiz böyle yüreklikadınları pkk ya karşı kullanmalı

33
32
yanıtYanıtla
randi demirrandi56demir56@hotmail.com:

sen neden gitmiyorsun .........korkusu sarmış seni türk halkının düşmanı senin gibi vatan hainleri yüzünden on binlerce insan öldü yüz binlerce çocuk yetim kaldı analar ağladı kattrilyolarca zara uğradı halkızın utan utan barış sürecini deyiz babasız

yanıt0
yanıt0
ali akınfiratto2107@hotmail.com:

hem kapalı hem eşini aldatıyor hemde eşini kıskanacağına sevgilisini kıskanmış..herzaman cinanyet olmasada hergün açık ve kapalı yüz binlerce kadın eşini aldatıyor daha önce resepsiyonda çalışırken ben otelde açık ve kapalı bi sürü kadın sevgilileriyle gelip aşını aldatıyorlardı bide kaç tanesinin adını faceye girerek baktım hep dini şeyler paylaşmışlar ve eşimi seviyorum benzeri güzel şeyler duvarlarında yorum yapmışlar yani eşi ve akrabaları melek sanıyorlar kadını halbuki neler yaşıyor üzel hayatında..eskiden sanıyordum sadece erkekler yapıyor kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor gördüğüm kadarıyla..ve biririn facesine baktım kapalı bir bayan eşinin en samimi arkadaşıyla gelmiş ailece fotoları vardı ve hep dini şeyler paylaşmış facesinde çünkü beraber geldiği adam eşin dede ekliydi fotoları vardı ailece..neyse..allah kimseyi namusuz birine kaderiyle birkeştirmesin inş..şerefsizleri şerefsizlere denk getirsin inş...

50
2
yanıtYanıtla
AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

ALLAHÜ TEALA hiçkimseyi şaşırtmasın.Ölene ALLAH CC rahmet eylesin.Bu kadınada günahlarına pişman olmayı ve tevbe etmeyi nasip eylesin İNŞAALLAH.Hiçkimse ayıplayıp kınamasın gözümüzle görmedik kulağımızla duymadık neler yaşandı ne olduda bu hale gelindi en iyi YÜCE MEVLAM bilir.İnsanların ayıpladığı şeyler başına gelebilir ALLAH CC muhafaza.Kendilerinde olmazsa evlatlarının başına gelebilir o yüzden ayıplamadan güzel dualar ederek yazalım derim.

36
3
yanıtYanıtla
EROLerolbuyukburc_23@hotmail.com:

başını kapatacaksın ...yasak aşk yaşayacaksın...insan öldüreceksin...yapmış olduğun infazın suç olduğunu bildiğin halde teslim olup cezanı çekeceğin yerde...bide bu olaydan cesedi gömüp kurtulmaya bakacaksın...burda olmasa bile bunu öbür tarafta çekeceğini bilmiyomusun...be ALLAH sız...bu caninin yapmış olduğunun hiç bir pişmanlık safhası olamaz...buna ağırlaştırılmış mühebbet hapis cezası az gelir...ağırlatırılmış idam edeceksin...

34
3
yanıtYanıtla
muratgundi_0102@hotmail.com:

bunu yapan insan olamaz ya.başka diyecek bir şey bulamıyorum.

35
0
yanıtYanıtla
polat ASpolat_27ali_34@hotmail.com:

Şaşılacak birşey yok,Zina,ihanet,aldatma,arsızlık,edepsizlik,hayasızlık vs...=VAHŞET Çokta şaşırmamak gerek.

35
0
yanıtYanıtla
sema ayazayaz_sema_0632@hotmail.com:

doğru söze ne gerek.

yanıt0
yanıt0
KAAN OĞUZbanbanneoluyor@mynet.com:

KASAP MISIN TEYZE ? DİŞLERİ YERİNE VARSA BIYIKLARINI ALSAYDIN YA HATIRA, TÜRKÜDEKİ GİBİ KAYTAN BIYIKLARINI SÜRERDİN BİLMEM NİRELERİNEEEEE....TÖVBE TÖVBE, ALLAH'IM BİZLERİ KORU ŞEYTANA UYMAKTAN.. ALLAHIM HEPİMİZİ ISLAH ET.

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title