Haberler

Justin Bieber, Soma'yla Dalga Geçti

Güncelleme:

Justin Bieber, maymunu Mally'in Twitter hesabından Soma faciasıyla ilgili tweetler atarak faciayla dalga geçti.

Genç şarkıcı Justin Bieber, geçen sene aldığı maymunu Mally'nin Twitter hesabına girip Soma faciası ile ilgili tweetler atıp, Türk hayranlarına güçlü kalmalarını, onları çok sevdiğini ve Türkiye için dua ettiği şeklinde tweetler attı ve atmaya devam ediyor.

BİEBER'E BÜYÜK TEPKİ VAR

Ancak Bieber'in bu hareketine büyük tepki var. Bir maymun adına açılan hesaptan değil de, kendi hesabından destek olması gerektiğini düşünen Bieber hayranları bu hareket için Bieber'in Türk halkı için dalga geçtiğini iddia ettiler.

 

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Justin Bieber Türkiye Twitter Soma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (224)

ECEundefined:

Kıskanoyorsunuz Justin i yazık size yazık.....

14
60
yanıtYanıtla
arifarif@hotmail.com:

malsın değil mi? itiraf et

yanıt0
yanıt0
cemcemaslan1984@gmail.com:

ece beyin gelişimini tamamlamadın mı sen. adam bizim acımızla dalga geçiyor sen bunu savunuyorsun. bence maymun adına hesap açmamış bu biber. kendi öz hesabı.

yanıt0
yanıt0
jokermmm@gmail.com:

top'u kıskanan top olsun

yanıt0
yanıt0
KArabayoyunpsikolik2@gmail.com:

Neyin kafasını yaşıyorsun sen?

yanıt0
yanıt0
.lheral@hotmail.com:

Bunu demeye kimsenin hakkı yok fakat rahatlıkla ben söylemek zorundayım ailenden biri olsam seni ciddi bi sopaya çekerdim.

yanıt0
yanıt0
burak şenlheral@hotmail.com:

bunu söylemeye kimsenin hakkı yok fakat ben rahatlıkla söylemek zorundayim ki ailenden biri olsaydım seni sağlam bi sopaya çekerdim,soma'da yaşanan tam anlamıyla insan vahşetine karşılık sen sadece bunu söyleyerek'mi savunuyosun geri zekalı.

yanıt0
yanıt0
meherremmeherrem222s@box.az:

sana yazik beee kaptirmiwsin kendini yazik sana yazik

yanıt0
yanıt0
VSundefined:

Dalga geçmemiş hemen atlamayın. Skandal olsun da yeter, doğru yanlış olmasının önemi yok habercilik anlayışı bu mudur?

26
12
yanıtYanıtla
seyfoundefined:

Adam kötü birşey yazmamış vede yabancılar hayvanlarına bizim hükümetin halka verdiği değerden daha çok değer veriyor abartılacak birşey yok

24
13
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title