Haberler

Jirinovski: Türkiye Bizim Komşumuz, Affedelim

Güncelleme:

Aşırı Sağcı Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye'nin Rusya'nın komşu olduğunu ve özür sonrası affedilmesi gerektiğini söyledi.

Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye'nin Rusya'nın komşusu olduğunu ve özür sonrasında affedilmesi gerektiğini söyledi.

"AMERİKALILARDAN NEFRET EDİYORLAR"

RIA Novosti'nin haberine göre Jirinovski, " Türkiye'yi affetmek lazım. Komşumuz. Avrupalı ve Amerikalılardan nefret ediyorlar. Eğer güney bölgesini kendimize doğru çekebilirsek; Türkiye, İran, Suriye hatta bütün Şanghay İşbirliği Örgütü üyeleri. İnsanlığın hiçbir sorunu kalmaz" diye konuştu

Jirinovski ayrıca Türkiye tarafının Rusya'ya tazminat ödemesi gerektiğini savundu.

"TÜRKİYE'YE 4-5 MİLYON TURİST GİDER"

Gelecekte özellikle turizm alanında işbirliklerinin yeniden başlayabileceğini söyleyen Jirinovski, "Hepsini geri alacağız. Krasnodar, Kırım, Kuban. Bunlar bize az geliyor. Ama bırakalım turistlerimiz rahatça gitsin Türkiye'ye. Nisan ayından Ekim ayına kadar 4-5 milyon Rus turist tatile gider Türkiye'ye. Türklerin bize böyle saygı duyması ve sevmesi bizim lehimize. Aynı şey bizim için de geçerli" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vladimir Jirinovski Türkiye Rusya İran Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

TÜRK CCC:

Kim Kimi Affedecek ulen Abuziddin ???

9
10
yanıtYanıtla
....:

önce kim özür diledi diye sor. . kimin affedeceğini bulursun

yanıt42
yanıt1
VATANSEVER:

rusya, ab''den ve abd''den iyidir.

11
1
yanıtYanıtla
vanlı:

hadıoraradan. sarhoş. nataşaları. gonderın

1
9
yanıtYanıtla
TÜRK MİLLETİNE BİR LİDER ŞART:

SONRA AYILINCA CAYMA BAK TAMAMMI :))

8
1
yanıtYanıtla
TÜRK - RUS İTTİFAKI:

arkadaşlar. Rusya ile müttefik olmak zorundayız. Çünkü komşuyuz. Çok fazla ticaretimiz var arada. ABD nin umurundamı Türkiye ve Rusya zarara uğramış. Aksine sevinmektedir ABD. Unutulmasın Diplomasi duygularla değil ülkenin çıkarı üzerine yapılır. Bu ülkenin çıkarlarını ÜMMET in koruyacağını sananlar Osmanlıyı Arkadan vurup Türk askerlerini acımadan öldüren Suudi Ömer Şerif Vahabilerine baksınlar. Onlarda Müslümandı ve İngilizleri çok severlerdi

6
0
yanıtYanıtla
REALİST:

AYIDAN POST RUSLARDAN DOST OLMAZ ELLERİNDEN GELSE BİTANE MÜSLÜMAN BIRAKMAZLAR YER YÜZÜNDE BİLMEYEN VARMI?

2
3
yanıtYanıtla
erkan:

türkiyedeki bu saldırıları kafir rusya yapıyor. bu kafirlerin işidir. hem türkiyeyi yünlendirmek hem de dünyada islama fobi ve müslümnalara şiddeti artırmak gayesidir. masonik deit keferelerden geliyor. deccal kutublardan inecek derler. evet hadiste öyle geçer 6 ay gece 6 gündüz büyük bi anarşi çıkaracaktır. sovyet kominst rusyası. katliam dosyası çok kabarıktır.

1
4
yanıtYanıtla
TAYYIP:

neden ABD ve israilden hiç bahsetmiyorsun. Hedef saptırıcı seni. IŞIDI İsrail ve Amerika kurdu. Rusya da IŞID ı kendine tehdit gördüğü için IŞID li avına çıktı. Biz ne yaptık IŞID i avlayan Rusyayı arkadan vurduk. IŞID in işine geldi. bravo Dindar yönetimim

yanıt0
yanıt0
zzz:

türkiye rusyayı dize getirdi. kimse kıskanmasın. putin menfaati olması kuyruk sallamazdı. ama yazıklar olsun abd''ye. ırak''ı işgal etti obama''da askerlerini ıraktan çekti, ırak''ta işid güçlendi şimdi tüm dünyanın başına bela oldu. abd saddamı devirmeseydi milyonlarca insan ölmezdi. tüm ortadoğu karıştı.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title