Haberler

Seyid Hamid Haşimi ile Kısa Bir Söyleşi;

ilandır
Güncelleme:

Seyid Hamid Haşimi sadece çevrenin temizlenmesini değil sürekliliğinide düşünerek adım atan kişi. - Advertorial-

(Bu Bir İlandır)

Çevre Konusunda süreklihaberolan ve kendini geliştiren , sadece çevrenin temizlenmesini değil sürekliliğinide düşünerek adım atan kişi.

Haşimi, Çevre Mühendisliğine ilk başlarda çoğu yeni mezun gibi etrafındakilerin tavsiyelerine göre tercih ederek girdiyse de bildiği en iyi şey "Elindekini Koru ve İyileştir" olduğu için konusunda uzman olmaya devam etmiştir. Şu ana kadar her gün yeni bir iyileştirme, yeni bir sistem peşindedir.

Hayatı kolaylaştıran, süreci hızlandıran ve maliyeti ucuz olmasına dikkat edilen işlerde oldukça adından söz ettirmiştir. Sistematik yapısı itibariyle yapılacak işleri oldukça düzenli bir sıralamada ve soruna en az izin verecek şekilde yapılandırması iş hayatında başarısını da arttırmıştır.

Kimse ÇÖP deyince anılmak istemez ama iyi şeyler yapıp anlam kazandırıyorsanız bence anılmak çokta kötü olmasa gerek. Önemli olan ne yaptığınız değil, yaptığınız işi ne kadar sahiplendiğiniz ve ne kadar iyi yaptığınızdır.

Polikay, Evra Grup, Çevre Bakanlığı gibi firmalarda uzun yıllar çalıştım. Çevre konusunda devam etmek istediğim için ve bazı olumsuz şartlardan dolayı bu firmalardan ayrıldım. Bu sektörde danışmanlık diye bir kavram yoktu ama artık var. Şu anda bir çok firmaya bu sektörde danışmanlık hizmeti de vermekteyim.

Seyid Hamid Haşimi' nin Bıraktığı İzler

Seyid Hamid HaşimiÇevre ve sizin deyişinizle çöp diyeceğiniz bu sektörde TSE diye bir standart mevcut değildi. Başvurumun ardında yaklaşık 6 aylık bir süre geçtikten sonra TSE standartları oluşturuldu. İnsanların hep hedef ve amaçları olmalı ve bu hedefler büyük olmalı. Ben yaşamaktan zevk almak için bunun olması gerekliliğine inanıyorum. Öncelikle yaptığım işin ülkemizde bir numarası olmak öncekli hedefim. Sonrası ne getirir bilmem ama her şeyin hayırlısı olmas da belli bir noktaya gelmemeniz için bir sebep yoktur. Yeterki istekli olun. İşinizi sevin. En önemlisi ise çalışmaktan kaçmayın.

Advertorial Haberler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title