Haberler

    Jimmy Durmaz: Herkes Fenerbahçe'de Oynamak İster

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği'nin Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, geleceği hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

    Tür­ki­ye’ye Genç­ler­bir­li­ği’ne fay­da­lı ol­mak için gel­diğini belirterek “Ancak be­nim te­mel he­de­fim bü­yük ta­kım­lar­dan bi­rin­e transfer olmaktı. İyi oynadığım sürece her şey iyi olacaktır dedi. Genç­ler­bir­li­ği for­ma­sıy­la gös­ter­di­ği per­for­mans­la dik­kat­le­ri üze­ri­ne top­la­yan Jimmy Dur­maz yak­la­şan trans­fer mev­si­mi ön­ce­si özel açık­la­ma­lar yap­tı. Geç­en se­zon­dan beri adı özel­lik­le Fe­ner­bah­çe ile anı­lan ba­şa­rı­lı or­ta sa­ha oyun­cu­su Sa­rı-La­ci­vert­li ta­kım­la il­gi­li önem­li me­saj­lar ver­di.

    Ön­ce­lik­le se­zo­nu de­ğer­len­dir­en Türk asıl­lı İs­veç­li fut­bol­cu, “Ta­kım son 6 haf­ta­da çok önem­li bir iv­me ya­ka­la­dı. Be­nim adı­ma da ba­şa­rı­lı bir se­zon. Meh­met Öz­di­lek’in yö­ne­ti­min­de ken­di­mi çok ge­liş­tir­dim. Maç per­for­man­sım art­tı. Na­sıl oy­na­mam ge­rek­ti­ği­ni söy­lü­yor. Uya­rı­la­rı önem­li an­lar­da işi­mi ko­lay his­set­ti­ri­yor. Gençlerbirliği’nde çok mutluyum. 1 yıl daha kontratım var. An­ka­ra’da­ki ya­şam, bu­ra­da­ki in­san­lar hep­si çok iyi” di­ye ko­nuş­tu.

    "BAŞKALARI DA İSTİYOR"

    Jimmy “Fe­ner­bah­çe’nin ilgisine na­sıl ba­kı­yor­sun” so­ru­su­na “Be­nim­le il­gi­le­nen ku­lüp­ler var. sa­de­ce Tür­ki­ye’den de­ğil; baş­ka ül­ke­ler­den de var. Fakat şu an­ bun­lar­dan uzak duruyorum. He­nüz oy­nan­ma­mış maç­la­rı­mız var. Se­zon bit­ince ta­ti­le gi­de­ce­ğim. Dü­şün­me­ye ve din­len­me­ye ih­ti­ya­cım var. Son­ra­sın­da ne ola­ca­ğı­nı gö­re­ce­ğiz” de­di.

    "BÜTÜN FUTBOLCULAR OYNAMAK İSTER"

    “Fe­ner­bah­çe’de oy­na­ma fik­ri sa­na na­sıl ge­li­yor” şeklindeki so­ru­muzu ise “El­bet­te çok iyi” diye yanıtlayan genç futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bü­tün fut­bol­cu­lar, Ga­la­ta­sa­ray, Be­şik­taş ve Fe­ner­bah­çe’de oy­na­ma­yı is­ter. Tür­ki­ye’ye ge­lir­ken, bi­rin­ci plan­da Genç­ler­bir­li­ği­’ne fay­da­lı ol­ma fikri var­dı. Ama çok iyi bir per­for­mans ser­gi­le­mek, son­ra­sın­da bü­yük bir ta­kım­da oy­na­ma­yı te­mel he­def ola­rak be­lir­le­miş­tim.”

    TOPU MENAJERİNE ATTI

    Jimmy, şu ana kadar herhangi bir takımdan teklif alıp almadığı sorusuna ise “Bu­nu me­na­je­rim Mar­tin Dah­lin bi­li­yor. Bu ko­nu­lar­da bil­gi ön­ce ken­di­si­ne ge­li­yor. Ama ben bü­tün bun­la­rı de­ğil, ka­lan maç­la­rı­mı dü­şün­mek zo­run­da­yım. Ta­raf­ta­rı­mız biz­den iyi so­nuç­lar bek­li­yor. Ben iyi oy­na­dı­ğım sü­re­ce her şey da­ha ko­lay ola­cak­tır” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

    "ARDA EN İYİSİ"

    Jimmy, At­le­ti­co Mad­rid for­ma­sıy­la ba­şa­rı­dan ba­şa­rı­ya ko­şan Ar­da Tu­ra­n’­ın tar­tış­ma­sız Tür­ki­ye­’nin en iyi­si ol­du­ğu­nu söy­le­di. “Ben­ce Ar­da dün­ya­nın da en iyi­le­rin­den bi­ri. Ona kar­şı oy­na­dım. Oyun sti­li­ne ba­yı­lı­rım. Top­la mü­kem­mel bir uyu­mu va­r’ de­di.

    Kaynak: Bugün

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jimmy Durmaz Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title