Haberler

Jennifer Aniston'ın Menajeri: Hamile Değil Yemeği Fazla Kaçırmış

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte sahilde görüntülenen Jennifer Aniston'ın büyüyen karnı hamilelik iddialarını doğrulamasına rağmen menajeri öğle yemeğini fazla kaçırmış olabileceğini belirtti.

Friends dizisinde canlandırdığı Rachel Green rolüyle kariyerinde zirve yapan 47 yaşındaki oyuncu Jennifer Aniston'ın daha önce defalarca asılsız çıkan "Anne oluyor" haberlerinin aksine bu sefer gerçekten hamile olduğu iddia edildi.

SORULARDAN SIKILDI

Amerika'nın en çok okunan magazin dergilerinden In Touch Weekly "Anne olmak istediğini söyleyen ancak röportajlarında "Ne zaman çocuk sahibi olacaksın?" sorusundan çok sıkıldığını açıklayan Aniston'ın hamile olduğunu iddia etti.

KARNI DİKKAT ÇEKTİ

Eşi Justin Theroux ile sahilde görüntülenen ünlü oyuncunun büyüyen karnı ise daha önce defalarca asılsız çıkan hamilelik haberini bu kez doğrular nitelikte.

GEÇEN AY ANNESİNİ KAYBETTİ

Konu üzerine Aniston'ın yakın bir arkadaşı da "Evet hamile! Justin ve O yıllardır çocuk sahibi olmak istiyordu. Jennifer geçtiğimiz ay annesini kaybetti ve şimdi de hamile olduğunu öğrendi. Mucize bu işte!" diye açıklama yapınca bütün gözler ünlü çifte çevrildi.

MUCİZE BEBEK" DİYORLAR

Aniston ile Theroux, iddiaları yalanlasa da dostları anne acısını unutturacağını ve sallantıda olan evliliği kurtacağını düşündükleri bu hamileliğe "Mucize bebek" demeye başladı bile.

NEW YORK'TA GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak çarşamba günü New York sokaklarından görüntülenen Jennifer Aniston, hamilelik iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

ÖĞLE YEMEĞİNİ FAZLA KAÇIRMIŞ

İddiaların manşetleri süslemesi üzerine dünyaca ünlü ABD'li oyuncunun menajerinden açıklama geldi. Jennifer'ın öğle yemeğini fazla kaçırmış olabileceğini belirten menajeri, "Aniston hamile değil" dedi.

İşte iddiaları doğrulayan o tatil fotoğrafları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Justin Theroux Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

adam da hamile o zaman))

2
2
yanıtYanıtla
.:

10 sene önce menapoza girdi la bu karı kadir mısırkoçanı ile bi ilişkisi vardı ordan biliom

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title