Haberler

Japon Gazetesi: Kim Jong-Un Alkolü Fazla Kaçırıp, Komutanları Ağlattı

Güncelleme:

Kuzey Kore lider Kim Jong-un'un alkolün dozunu kaçırdığı bir akşam, ordunun üst düzey komutanlarını odasına çağırıp ihanetle suçladığı iddia edildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kim Jong-Un'un, çok sarhoş olduğu bir gece ordunun üst düzey komutanlarını yanına çağırarak ihanetle suçladığı öne sürüldü.

ALKOLÜN DOZUNU KAÇIRDI

Japon gazetesi Tokyo Shimbun'da yer alan iddiaya göre, geçtiğimiz eylül ayında yaşanan olayda Kim Jong-un alkolün dozunu fazla kaçırınca, ordunun üst düzey komutanlarını odasına çağırdı.

Ülkeye askeri bir uydu kazandıramadıkları için komutanları suçlayan Kuzey Kore lideri, onlara 'ulusun hainleri' diye seslendi ve askeri bir uydu geliştirememenin ihanetle eşdeğer olduğunu söyledi.

SABAH UYANDIĞINDA HATIRLAMADI

Komutanlara bütün gece savunma ve özür mektubu yazdıran Kim Jong-un, sabah uyandığında ise yaşananları hatırlamadığı belirtildi. İhanet suçlamasıyla idam edilmekten çekinen komutanların, Kim Jong-un hiçbir şey hatırlamamasıyla oldukça rahatladığı hatta birkaç komutanın gözyaşlarına hakim olamadığı iddia edildi.

Kuzey Kore'de Kim Kong-Un'un iktidarı devraldığı 2011'den bu yana Kore İşçi Partisi üyesi 164 kişi ihanet suçlamasıyla idam edildi.

Kaynak: HaberTürk

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kim Jong Un Kuzey Kore Tokyo TV Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title