Haberler

Fethiye'de Jandarmadan Turistlere Bayram Şekeri

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma sürücülere kolonya ve şeker ikram etti.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yol kontrolü yapan jandarma sürücülere kolonya ve şeker ikram etti. Kontrole giren turistler ikramlara şaşırırken ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaştıklarını söyledi. Turistler jandarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fethiye Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleriyle Ölüdeniz Mahallesi girişinde yol kontrolü yaptı. Denetim noktasına gelen araç sürücüleri ve yolcularına şeker, kolonya ve yol kenarına kurulan stantta içecek ikramında bulunuldu. Kurban Bayramı'ndan haberdar olmayan yabancı turistler ise uygulama karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

JANDARMAYLA HATIRA I

Tur otobüslerini de durduran jandarma yolculuk eden turistlere şeker ve kolonya dağıttı. Ölüdeniz'e tatil için gelen Çinli bir grup araçlarından inerek jandarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ATV aracıyla uygulama noktasına gelen Bosna Hersek asıllı Hollandalı turist Jasmin Bektil, müslüman olduğu için bayramdan haberdar olduğunu belirterek, ikramlar karşısında şaşırdığını söyledi. Kontrol noktasına gelirken ehliyet ve pasaportunun yanında olup olmadığını düşündüğünü aktaran Bektil, jandarma ekiplerinin bu uygulamayla bayram kültürünü de turistlere tanıttığını kaydetti.

'MÜSLÜMANLARIN BAYRAMINI KUTLARIM'

Otomobiliyle kontrol noktasına gelen Hollandalı Fabian Vlam da ikramlar için jandarmaya teşekkür etti. Böyle bir sürpriz beklemediğini anlatan Vlam, "Eşim ve çocuklarımla birlikte Ölüdeniz'de tatil yapıyoruz. Müslümanlar için bayram olduğunu tesadüf eseri duymuştum. Bugün böyle bir uygulamayla karşılaştık ve çok mutlu oldum. Müslümanların bayramını kutlarım" dedi.

Çinli Huang Hirong da uygulamanın şaşırtıcı olduğunu belirterek, daha önce hiçbir ülkede böyle bir uygulamayla karşılaşmadığını anlattı. - Fethiyemuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title