Haberler

Jandarmadan Sahte İçki Operasyonu

* İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri kolonya üretimi yaptıklarını belirterek sahte içki üreten şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

* İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri kolonya üretimi yaptıklarını belirterek sahte içki üreten şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken şüphelilerin bu yolla 2,5 milyon lira gelir elde ettiği belirlendi.

Haber: Çağatay KENARLI - İSTANBUL / DHA

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekiplerine kolonya üretimi yapıldığı belirtilen imalathanede sahte içki üretildiği ve satışı yapıldığı yönünde ihbar geldi. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde bulunan işyerini 9 ay boyunca teknik ve fiziki takip ile izledi.

2,5 MİLYON LİRALIK KAZANÇ ELDE ETTİLER

Jandarma ekipleri, liderliğini İ.K'nın yaptığını belirlediği şebekenin kolonya üretimi adı altında sahte içki üreterek sattığını tespit etti. Ekipler yapılan çalışma sonucunda, şebekenin sahte alkol üretiminden elde ettiği gelirin yaklaşık olarak 2 buçuk milyon lira olduğunu belirledi.

5 İLÇEDE BASKIN, 11 GÖZALTI

Jandarma ekipleri, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan aldıkları arama kararıyla Bağcılar, Silivri, Arnavutköy, Küçükçekmece ve Sultangazi ilçelerinde bulunan iş yeri ve çeşitli adreslere baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 434 şişe sahte içki, 2 bin 250 sahte bandrol, 2 bin çeşitli markalarda sahte etiket, 2 bin 200 kapak, 966 tane değişik markalara ait boş şişe, 2 bin 60 litre etil alkol, bin 650 litre sahte alkol, ve damıtma tankı ile tertibatı ele geçirildi.

5 KİŞİ TUTUKLANDI, 6 KİŞİ ADLİ KONTROL İLE SERBEST

Gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Jandarma Komutanlığınca sorgulandıktan sonra dün mahkemeye sevk edildi. Şebeke lideri İ.K'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

OPERASYON JANDARMA KAMERASINDA

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyon jandarma kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde jandarma ekiplerinin operasyon yapılan iş yerine gitmeleri ile başlıyor. İş yerinde bulunan tanklar ve alkollerin bidonlar içerisinde durması görüldü. Daha sonra Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alının şüphelilerin jandarma araçlarına bindirilerek adliyeye sevk edilmeleri görüldü. Şüphelilerin jandarmalar eşliğinde adliye binasına girmeleriyle son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title