Haberler

Jandarmadan Hırsızlığa Suçüstü

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, son zamanlarda otoyol çevresinde görlen tel örgü, kablo ve hortum hırsızlıklarına yönelik olarak jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, son zamanlarda otoyol çevresinde görlen tel örgü, kablo ve hortum hırsızlıklarına yönelik olarak jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler son dönemde İzmir- Aydın Otoyolu çevresinde artan tel örgü, kablo ve hortum hırsızlığı olaylarına karşı çalışma başlattı. Özbey Mahallesi mevkiinde dün saat 03.30 sıralarında takibe alınan bir kamyonette bulunan iki kişi, yol kenarında bulunan kabloları araçlarına yükledikleri sırada jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Kamyonette yapılan aramada ruhsatsız pompalı tüfek, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (İZSU) ait 3 rögar kapağı, 120 metre uzunluğunda fens teli, 2 metre uzunluğunda 9 galvanizli boru ile damlama ve sulamada kullanılan 30'ar kiloluk 3 top halinde plastik hortum ele geçirildi. Yapılan operasyonda yakalanan M.A. ve H.A. gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen M.A. ve H.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title