Haberler

Jandarma, Çekmeköy'deki Cinayeti Kanlı İç Çamaşırından Çözdü

Haber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA Ömerli Mahallesi'nde 28 Mayıs 2014'de saat 01.24 sıralarında 20'li yaşlarda üzerinde kan lekeleri bulunan bir erkeğin akaryakıt istasyonuna geldiği ihbarını alan Jandarma harekete geçti.

Haber: Sinan BİLGİLİ-İSTANBUL DHA

Ömerli Mahallesi'nde 28 Mayıs 2014'de saat 01.24 sıralarında 20'li yaşlarda üzerinde kan lekeleri bulunan bir erkeğin akaryakıt istasyonuna geldiği ihbarını alan Jandarma harekete geçti. Kısa sürede adrese giden ekiplerin bulduğu, üzerinde kan lekeleri olan S.İ yaklaşık 2 buçuk saat önce tanımadığı 3 kişi tarafından darp edildiğini ve şahısların karanlıktan faydalanarak kaçtığını anlattı. S.İ. şikayetçi olmaması üzerine nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na bilgi verildikten sonra Jandarma tarafından Gebze'de oturan babası Y.İ'ye teslim edildi. Olayın ardından aynı tarihte saat 08.00 sıralarında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na Ömerli Mahallesi Elmapınar Mevkiinde bir ceset bulunduğu ihbarı geldi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede cesedin Kocaeli Darıca'da oturan A.A'ya ait olduğu tespit etti. Aynı gün üzerinde kan lekeleriyle bulunan S.İ'nin de aynı yerde oturduğu değerlendiren Jandarma ekibi, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama kararı çıkarttı. Harekete geçen Jandarma ekipleri S.İ'nin evinde yaptıkları arama sırasında, üzerinde kan lekeleri olan iç çamaşırı buldu. Çamaşır, kan lekelerinin A.A'ya ait olup olmadığının tespiti için kriminal laboratuvara gönderildi. Sürdürülen soruşturma sırasında Jandarma, A.A ve S.İ'nin ortak arkadaşı olduğu belirlenen T.P.'nin de bilgisine başvurdu. T.P. ifadesinde S.İ. ve A.A'yı Ömerli Mahallesi'ne kendisinin götürdüğünü, giderken birlikte bonzai kullandıklarını, oraya niçin gittiklerini bilmediğini ancak S.İ. ve A.A'yı bıraktıktan sonra kendisinin evine döndüğünü söylediği belirtildi. Bu sırada kriminal laboratuvara gönderilen S.İ'ye ait iç çamaşırında bulunan kan lekelerinin A.A'ya ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri S.İ'yi yakalamak için çalışma başlattı. 4 ay süren takip ve istihbari çalışmalar neticesinde S.İ. 19 Eylül 2014 günü saat 09.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı semtinde yakalandı. S.İ. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy İstanbul Ömerli Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title