Haberler

İzzet Baysal Vakfı'nın Yaptırdığı Yurdun Temeli Atıldı

İzzet Baysal Vakfı'nın Bolu'nun Seben İlçesi'nde yaptırdığı 142 öğrenci kapasiteli yurdun temeli törenle atıldı.

İzzet Baysal Vakfı'nın Bolu'nun Seben İlçesi'nde yaptırdığı 142 öğrenci kapasiteli yurdun temeli törenle atıldı. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Baysal ailesinin hayırların ailesi olduğunu belirterek, "Baysal ailesi hepimizin bütün Türkiye'nin hayranlık duyduğu bir hayır abidesi" dedi.

İzzet Baysal Vakfı'nca Seben'de yaptırılan 142 öğrenci kapasiteli yurdun temeli törenle atıldı. Törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Kaymakamı Ekrem Çeçen, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle temel atma töreninde müzik çalınmazken, eğlenceler de programdan kaldırıldı.

Vali Ahmet Zahteroğulları, Baysal ailesinden övgü ile bahsederek, "Baysal ailesi hepimizin yani bütün Türkiye'nin hayranlık duyduğu bir hayır abidesi. İnsanlar laf olsun diye değil, boşu boşuna hayırların efendisi demiyorlar rahmetli İzzet Baysal'a. Ahmet abi sizlere boşuna hayırların mühendisi demiyorlar. Siz gerçekten Baysal ailesi olarak hayırların ailesisiniz. Baysal ailesinin evlatları ne bahtiyar evlatlar ki sağlıklarında değil, öldükten sonra da bu hayrın devamını sağlamışlar" dedi.

Yeni bir yatırım daha yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ahmet Baysal, "Öğrencilerimiz gelecek sene yurtlarına taşınmış olacaklar. Temelini atacağımız öğrenci yurdunun Seben'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Küçük ilçelerde üniversite eğitiminin zor olduğuna dikkat çeken Prof.Dr. Hayri Coşkun ise şöyle konuştu:

"Ahmet Baysal Seben'i sahiplendi. Öğrencilerimizin de bu sorumluluğu taşıyarak eğitimlerini en iyi şekilde almalarını ve İzzet Baysal'ı, vakfını ve Seben'i unutmamalarını ve ülkemizin neresine giderlerse gitsinler mutlaka bu gayreti ve çabayı gittikleri yerlere de anlatmalarını ve mesleklerini de en iyi şekilde icra etmelerini istiyorum"

Konuşmaların ardından dualar edilerek yurdun temeli atıldı. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Baysal İzzet Baysal Seben Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title