Haberler

İzmit'te Ufo Sergisi Meraklıları ile Buluşuyor

İzmit'te bir alışveriş merkezinde UFO Sergisi açıldı.

İzmit'te bir alışveriş merkezinde UFO Sergisi açıldı. Meraklılarının ücretsiz olarak dolaşma fırsatı bulduğu sergide birbirinden ilginç maket, fotoğraf, yazı ve kalıntılar bulunuyor.

İzmit Outlet Center alış veriş merkezinde açılan 'Sirius Ufo Sergisi'nde eski çağlardan günümüze kadar olan tarihini yazılı ve görsel malzemeler, dijital fotoğraflar, gizli belgeler, analiz raporları, video görüntüleri, maketler ve canlandırmalar yer alıyor.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Hakan Akdoğan, sergileri açmaktaki amaçlarının bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyerek, "Merkezimizde bin 250 parça bulunurken, burada sadece 25O parçayı sergiliyoruz. Daha önce Ankara, İzmir ve İstanbul ile Ege bölgesinde gezici sergilerimizi açtık. Uzaylılara veya ufolara inanmayanlar bizim sergimizi gezip dolaştıklarında fikirlerini değiştirebiliyor. NASA bile bu gerçeği 2 yıl önce kabul etti" dedi.

İlk günden meraklıların akınına uğrayan sergi 24 Mayıs'a kadar açık kalacak. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title