Haberler

İzmit'te 250 Kişilik Çocuk Korosundan Barış Manço Konseri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde Barış Manço Çocuk Korusu ve Barış Manço Müzesi Müzesi kuracak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde Barış Manço Çocuk Korusu ve Barış Manço Müzesi Müzesi kuracak. Etkinlik kapsamında bugün Barış Manço kıyafetleri giyen 250 çocuk Büyükşehir Belediyesi önünde Barış Manço'nun sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bu yıl 23-26 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılacak  Türkiye'nin ilk ve tek çocuk fuarında bugünün yetişkinlerine örnek olan Barış Manço'yu tanıtmak amacıyla fuar kapsamında Barış Manço Çocuk Korosu, Barış Manço Müzesi, Başkan Olacak Çocuk gibi birçok etkinliğe yer verecek.

Etkinlikler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ile Mimar Sinan Ortaokulu, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, Türkan Dereli İlkokolu ve Doğa Koleji öğrencilerinden oluşan Barış Manço Korosunda bulunan 250 öğrenci Barış Manço'un 'Bugün Bayram', 'Anlıyorsun değil mi?', 'Halil İbrahim Sofrası', 'İşte Hendek İşte Deve', 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' adlı sevilen eserlerini seslendirdi.

Barış Manço Çocuk Korosu Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00'da ve 26 Nisan Cumartesi günü saat 17.15'de konser verecek. Konsere gelecek vatandaşlar Manço'nun kıyafetleri, yüzükleri gibi özel eşyalarından oluşan sergiyi gezme imkanı bulacak. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Manço 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title