Haberler

İzmirli Girişimciler Ciz.io Meetup'da Buluşuyor!

Güncelleme:

Ciz.io, İstanbul'da büyük ilgi gören ilk etkinliğinin ardından bu kez İzmir merkezli girişimcileri 28 Mayıs'da bir araya getiriyor.

Dijital Stüdyo ve Ciz.io işbirliği, TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu, Ege Üniversitesi EBİLTEM-TTO ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi desteğiyle 28 Mayıs'da Bornova Originn'de gerçekleşecek Ciz.io Meetup İzmir etkinliği, girişimcileri ve alanında uzman isimleri buluşturarak hem girişimleri güçlendirmeyi hem de yeni iş bağlantıları yaratmayı amaçlıyor. Yeni ve iyi fikirlere değer katacak seminerler, workshoplar ve networking fırsatları, girişimcilerin ve yatırımcıların iş planlarına destek olacak, yeni işbirlikleri ve açılımlara zemin hazırlayacak.

İnovasyon yapmanın, fikirleri doğrulatmaktan geçtiği; girişimciliğin küçük olan ve öyle kalmak isteyen firmaları değil, büyümek isteyen firmaları ilgilendirdiği üzerine odaklanan Ciz.io Meetup İzmir'de girişimciler, doğru iş modeli oluştururken faydalı olabilecek ana taktikler, fikrini doğrulatma yöntemleri, yatırımcı sunumu hazırlamanın incelikleri, yaratıcı problem çözme teknikleri ve devlet hibeleri, teşvikleri gibi konularda alanında uzman konuşmacıları dinleme fırsatı bulacaklar.

Ciz.io Meetup İzmir etkinliğinin yol göstericileri arasında; Ciz.io'nun Kurucusu Yakup Bayrak, TÜBİTAK-TEYDEB Girişimcilik Destekleme Grubu Uzman Yardımcısı Merih Himmetoğlu, Uluslararası Girişimcilik Merkezi Direktörü Başak Saral, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Yazar ve Girişimci Kılıçhan Kaynak, İzmir Ekonomi Üniversitesi İnkübasyon Merkezi Mentoru Taylan Demirkaya, EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi Birim Müdürü Mustafa Çakır, Microsoft Türkiye Windows Teknoloji Lideri İbrahim Kıvanç, Learnera'nın Kurucusu Levent Sağıroğlu, Güneli ve Koç Hukuk Yönetici Ortağı Nihan Güneli gibi değerli isimler yer alıyor.

Girişimcileri "İşlerine yarayacak" bilgi ve deneyim dolu bir gün bekliyor…

Bugün itibarıyla 4 bin'in üzerinde girişimci kullanıcıya sahip Ciz.io'nun Başkanı Yakup Bayrak "girişimci dostu girişimleri" ve etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi; "Ciz.io 2015 yılında kullanıcı bazında aylık %13'lük bir büyüme ile ilerledi. Sistemde şu anda yaratılmış 1.950 iş fikri yer alıyor. Hedefimiz, 2016 sonuna kadar 10 bin girişimcinin serüveninde yola çıkış noktası olarak konumlanmak, en değerli ve kolay kullanılabilir girişimcilik araç setini kullanıcılarımıza sunabilmek ve yatırımcı ekosistemi için rafine ve zengin bir girişimci veri tabanı sunabilmektir. İstanbul'da gerçekleştirilen ilk Ciz.io Meetup etkinliğine kullanıcılarımız büyük bir ilgi gösterdi. Bizler de, Ciz.io ekosistemini yoğun talepler üzerine İzmirli girişimcilere de açmak istedik. İzmirli girişimcilerin yola çıkış noktasında katkı sağlayacak olmaktan şimdiden çok heyecanlıyız. Türkiye'nin en hızlı büyüyen bağımsız girişimci platformu olarak; girişimcileri ve alanında uzman isimleri bir araya getirerek girişim topluluğunun potansiyelini ortaya çıkarmayı ve aldığımız bu inisiyatifi tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi İstanbul Bornova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title