Haberler

İzmir Sev'de 23 Nisan Coşkusu

Güncelleme:

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta boyunca süren birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikle kutladı.

Kutlamalar kapsamında hafta boyunca söyleşiler, karnaval, yarışma, halk dansları, defileler düzenlendi.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nın öğrencileri, Atalarından kendilerine kalan en büyük armağan olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve sevinçle kutladı. Hafta boyunca süren kutlamalarda birbirinden renkli ve anlamlı etkinlikler düzenlendi. Kutlamalar kapsamında; hafta boyunca konuk yazarlarla söyleşiler, Dostluk Karnavalı, SEV Olimpiyatları, Bilgi Yarışması, Halk Dansları Festivali ve Ülkeler temalı defile gibi farklı içeriklerde etkinliklere yer verildi.

HUZUREVİNE ZİYARET

İzmir SEV öğrencileri ayrıca 23 Nisan etkinlikleri kapsamında büyükleri ile 23 Nisan anılarını paylaşmak üzere Yeşilyurt Huzurevi'ni ziyaret ettiler. "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı siz nasıl kutlardınız? İçinizde Atatürk'ü gören var mı?" gibi sorular yönelten çocukları, huzurevi sakinleri büyük bir sevinç ve sevgiyle karşıladılar. 23 Nisan kutlamaları, öğrencilerin büyükleriyle coşkularını, anılarını paylaştıkları keyifli bir gün olarak anılarda yerini buldu.

YENİ DOSTLUKLAR KURULDU

İzmir SEV öğrencileri, İyiburnaz İlköğretim Okulu öğrencilerini okullarında ağırladılar. Öğrenciler, birlikte düşünme becerilerini geliştiren strateji oyunları oynadılar. İyiburnaz İlkokulu halk oyunları ile izci ekipleri ve Özel İzmir SEV İlkokulu halk oyunları ekiplerinin sergiledikleri farklı yörelerden danslarla Halk Oyunları Festivali gerçekleşti. İzmir SEV Anaokulu'nda ise 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Neşeli İstasyonlar etkinliği ve dünya dansları etkinlikleri ile 23 Nisan coşkusunu yaşadı.

"MUTLU VE GURURLUYUZ"

Okul bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreninde konuşan Özel İzmir SEV İlkokul Müdürü Dr. Özlem Altay Yücesoy, "Sevinç ve gururla kutladığımız 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal'in geleceğin güvencesi olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title