Haberler

İzmir - İstanbul?daki Saldırı Nedeniyle İzmir?de Güvenlik Önlemleri Arttırıldı

İstanbul'daki saldırı nedeniyle İzmir'de güvenlik önlemleri arttırıldıİstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı sonrasında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı.

İstanbul'daki saldırı nedeniyle İzmir'de güvenlik önlemleri arttırıldı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı sonrasında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı. Girişti polisler arama yaparken, içeride de çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri devriye geziyor. İstanbul'a saldırı nedeniyle inemeyen 11 uçağın ise İzmir'e yönlendirildiği ifade ediliyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen patlamaların ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki güvenlik önlemeleri üst seviyeye çıkarıldı. Havalimanı girişindeki polis noktasında araçlar aranırken, kimlik kontrolü de yapılıyor. İç hatlar ve dış hatlarda ise çevik kuvvet ve özel hareket polisleri devriye geziyor. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından saldırı nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na inemeyen 11 uçağın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na yönlendirildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Havalimanı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title