Haberler

İzmir İl Spor Merkezleri Açıldı

İzmir İl Spor Merkezleri, Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı.

İzmir İl Spor Merkezleri, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen törenle açıldı. İl Spor Merkezleri'nin 1985 yılından beri her yıl düzenli olarak açıldığını belirten İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek adına yapılan bu tür organizasyonların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 5-18 yaş grubundaki çocuk, genç ve engellilere yönelik oluşturduğu İl Spor Merkezleri'nin İzmir'de bulunan spor okulları, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen törenle açıldı.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 27 branşta yapılacak faaliyetler, 97 antrenörün katılımı ile sürecek. Geçtiğimiz yıl 5 bin 102 sporcunun katıldığı spor okullarınına bu yıl da 10 binin üzerinde katılım bekleniyor.

İl Spor Merkezleri'nin 1985 yılından beri her yıl düzenli olarak açıldığını belirten İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek adına yapılan bu tür organizasyonların hız kesmeden devam edeceğini söyledi. İl Spor Merkezleri'nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bedensel, görme, işitme ve zihinsel engelli vatandaşlar için de kurslar açacağını belirten Tatlısu, "Engelli vatandaşlarımızı da spora çekerek, fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarının spor yoluyla giderilmesini sağlamak istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı sporcular izleyenlere kısa gösteriler sundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Osman Tatlısu Halkapınar İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title