Haberler

İzmir Gündoğdu'da Şenlikli Kutlama

Gündoğdu'da şenlikli kutlamaİZMİRLİ çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gündoğdu Meydanı'nda kurduğu oyun parkurlarında neşeyle kutladı.

Gündoğdu'da şenlikli kutlama

İZMİRLİ çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gündoğdu Meydanı'nda kurduğu oyun parkurlarında neşeyle kutladı. Babası ünlü sanatcı Barış Manço'nun "7'den 77'ye Adam olacak" Şovunu sürdüren oğlu Doğukan Mança'nun şovunda çocuklar eğlendi.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda Gündoğdu Meydanı'na İzmirli çocuklar 23 Nisan'ı şenlik havasında kutladı. Çocuklar birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doydu. Meydana kurulan özel oyun parkurlarında trambolin, canlı dart, canlı langırt, suma güreşi, rodeo, gladyatör, tırmana piramidi, gülle savaşı, şişme oyun parkı, şişme macera tüneli, şişme at yarışı ve şişme şut becerisi oyunları yer aldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği bu özel günü neşeyle kutlayan İzmirli çocuklar, masal kahramanları eşliğinde yüz boyama etkinliğine de katıldı. Çocuklara pop-corn, pamuk şeker ve macun dağıtıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, alana gelerek çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Gündoğdu Meydanı'ndaki 23 Nisan Şöleni'nin en çok ilgi çeken bölümlerinden biri ise babası Barış Manço'nun izinden giden oğlu Doğukan Manço'nun sunduğu '7'den 77'ye Adam Olacak Çocuk" şovu oldu.

GÖRÜNTÜLÜ DÖKÜMÜ

Eğlenceden görüntü

Çocuklardan görüntü

Doğukan Manço'dan görüntü

Haber-Kamera: Yasin TİNBEK İZMİR (DHA)

================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Manço 23 Nisan Gündoğdu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title