Haberler

İzmir Gültepe'den Partililer CHP'yi Ziyaret Etti

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: "Daha çok çalışarak, birbirimize daha sıkı kenetlenerek, birbirimize sahip çıkarak, hep birlikte, daha da kararlı bir şekilde demokrasi ve adalet mücadelesi vereceğiz ve hep birlikte başaracak, CHP'yi Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara taşıyacağız"

İzmir Gültepe'den partililer, CHP Genel Merkezini ziyaret etti.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacı Bektaş Veli'yi Anma Kültür ve Sanat Etkinliklerine katılan Gültepeli partililer, Ankara'da Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım'la görüştü.

Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak, yolsuzluklardan ve hırsızlardan hesap soracak tek kişinin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna inandıklarını belirten partililer, sokak sokak, kapı kapı çalışarak, CHP'yi iktidara taşıyacaklarını kaydetti.

Emel Yıldırım da partililere teşekkür ederek, onları Genel Merkezde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Türkiye'deki adaletsizlikleri, haksızlıkları ve yolsuzlukları gidermek, çocuklara güzel bir gelecek bırakmak için herkese büyük sorumluluk düştüğünü belirten Yıldırım, "Daha çok çalışarak, birbirimize daha sıkı kenetlenerek, birbirimize sahip çıkarak, hep birlikte, daha da kararlı bir şekilde demokrasi ve adalet mücadelesi vereceğiz ve hep birlikte başaracak, CHP'yi Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara taşıyacağız" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Emel Yıldırım Gültepe İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title