Haberler

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki Motosiklet Şov Büyüledi

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki motosiklet şov büyülediFOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda İnovasyon temasıyla 85'inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yapılan FMX Freestyle Motocross Şovu İzmirlileri büyüledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki motosiklet şov büyüledi

FOLKART ve Vestel'in sponsorluğunda İnovasyon temasıyla 85'inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yapılan FMX Freestyle Motocross Şovu İzmirlileri büyüledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark içerisinde yapılan FMX Freestyle Motocross Şovu'nda motosiklet pilotları İzmirlilere heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. Dünyanın en ünlü motosiklet pilotlarından oluşan takımda, Çek Cumhuriyeti'nden Martin Koren, Julien Vanstippen ve Raddek Bilek, İsveç'ten Daniel Bodin, Fransa'dan Yann Le Quellec ve Paul Mannesse, Yeni Zellanda'dan Nick Franklin, Belçika'dan Gilles Dejong motosikletleriyle yaptıkları akrobasi atlayışlarıyla izleyenlerden alkış aldı. Hergün saat 20.30 da başlayacak FMX Freestyle Motocross Şovu'nun İzmir Enternasyonal Fuarı'nın son gününe kadar devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vestel İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title