Haberler

İzmir Enternasyonal Fuarı 1 Eylülde Açılıyor

75. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 1 Eylül Cuma günü Lozan Meydanı'nda yapılacak törenle açılacak.

75. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 1 Eylül Cuma günü Lozan Meydanı'nda yapılacak törenle açılacak.

Açılış töreninde İstiklal Marşı'nı okuyacak Işın Karaca, ayrıca söz ve müziği Saadettin Kaynak'a ait fuar şarkısını da seslendirecek. Karaca, Açıkhava Tiyatrosu'nda ücretsiz halk konseri verecek.

Onur konuğu ülke Kazakistan'ın 20 kişilik gösteri grubunun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Armoni Mızıkası da tören giriş müziği çalacak. Açılış töreni, fuar kapılarından yapılacak ışık ve ses efektleriyle sona erecek.

İEF'nin Dünya Barış Günü'nde açılacak olması nedeniyle Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı yurtlarda kalan 20 çocuk açılış töreni esnasında barış güvercinleri uçuracak.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 75. yıl dolayısıyla düzenlenen nostalji etkinlikleri kapsamında, Göl Gazinosu, ''Nostalji Fuar Gazinosu''na dönüştürüldü. 1-7 Eylülde düzenlenecek program, hem gazino severlere hem de etkinliğe katılacak sanatçılara hoş bir fuar nostaljisi yaşatacak. Her akşam saat 20.30'da başlayacak ve gazino giriş ücreti 20 YTL olan programın assolisti ise Muazzez Abacı.

Fuar gazinosunda sahne alacak diğer sanatçılar şöyle: Gülden Karaböcek, Alpay, Nurhan Damcıoğlu, Belkıs Akkale, Halil Karaduman ve ekibi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title