Haberler

İzmir Döviz Bürosundaki Hırsızlık Kamerada

İzmir'de, bir döviz bürosunun duvarını deldikten sonra içeriye girip açtıkları çelik kasadan yaklaşık 700 bin TL çalan, aynı yöntemle İstanbul'da da bir döviz bürosundan hırsızlık yaptıktan sonra yakalanan Bulgaristan uyruklu zanlıların, İzmir'deki hırsızlık anında güvenlik kamerasına takıldıkları ortaya çıktı.

İzmir'de, bir döviz bürosunun duvarını deldikten sonra içeriye girip açtıkları çelik kasadan yaklaşık 700 bin TL çalan, aynı yöntemle İstanbul'da da bir döviz bürosundan hırsızlık yaptıktan sonra yakalanan Bulgaristan uyruklu zanlıların, İzmir'deki hırsızlık anında güvenlik kamerasına takıldıkları ortaya çıktı.

Fevzipaşa Bulvarı'nda Hüsnü Üstünel'e (47) ait döviz bürosunun geçen 17 Ekim'de, hiltiyle duvarını deldikten sonra içerde bulunan çelik kasayı açıp yaklaşık 700 bin TL ile ortadan kaybolan hırsızlık zanlılarının yakalanması için çalışma başlatan polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Yaklaşık 750 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, zanlıların Bulgaristan plakalı bir otomobili kullanan Bulgaristan uyruklu 5 kişi olduğunu bu kişilerin de Basmane'deki otelde bir süre kalıp kentten ayrıldıklarını tespit edildi. Olaydan yaklaşık bir ay sonra, bu kez de İstanbul'da aynı yöntemle döviz bürosunda hırsızlık meydana geldi. İstanbul polisi, buradaki soruşturmada Bulgaristan uyruklu A.C., I.H. ve N.P.'yi gözaltına aldı. Bunun üzerine İzmir polisi İstanbul polisiyle irtibat kurdu ve eldeki bilgiler karşılaştırıldı. Yakalanan zanlıların İzmir'deki hırsızlığa karışan kişiler olduğu ortaya çıktı. İşlemlerinin ardından İstanbul'da adliyeye sevk edilen üç kişi tutuklanırken, olaya karıştıkları ancak yurt dışına çıktıkları tespit edilen Bulgaristan vatandaşı V.C. ve M.C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. İzmir'deki hırsızlığın da güvenlik kamerasına yansıdığı, zanlıların büroya girdikten sonra güvenlik

kamerasına zarar verdikleri, ardından parayı alıp olayda kullandıkları suç aletlerini de bir inşaat alanına attıkları bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Fevzipaşa İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title