Haberler

Zincirleme Trafik Kazası: 1'i Ağır 4 Yaralı

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde freni boşalan kamyonetin neden olduğu zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans helikopter ile hastaneye taşındı.

İzmir'in Bornova ilçesinde 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

KAMYONET 4 ARACA ÇARPTI

Kaza, bugün akşam saatlerinde Belkahve Mevkii'nde meydana geldi. Kemalpaşa'dan İzmir istikametine seyir halinde olan Erkan Şengül idaresindeki 35 BHJ 12 plakalı kamyonetin freninin boşalması üzerine aynı yönde seyreden 45 K 0638 ve 35 MEF 40 plakalı otomobiller ile 45 LK 370 plakalı otobüsle 35 AJ 1450 plakalı minibüse çarptı.

KAZADA 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle diğer araçlar da 35 KPV 68 plakalı otomobil ve 42 PB 008 plakalı çekiciye çarptı. Kazada, 35 MEF 40 plakalı otomobilin sürücüsü 33 yaşındaki Kadir Denizer ağır yaralanırken diğer araçlarda bulunan 35 yaşındaki Şinasi Sarı, 37 yaşındaki Suat Aker ve 16 yaşındaki Cansu Ekti de hafif yaralandı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sonrası karayolundaki trafik akışının durması sebebiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Olayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HELİKOPTER AMBULANS GÖNDERİLDİ

Ambulanslar, araç trafiğinden dolayı kaza yerine ulaşamayınca yaralılar için bölgeye helikopter ambulans yönlendirildi. Karayoluna inen helikopter, yaralıları Ege Üniversitesi Hastanesine götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa Bornova İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title