Haberler

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu

İzmir'de narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Eneyek Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar kapsamında Ö.T. isimli şahsın evinde yapılan aramalarda 350 gram esrar ile 84 adet meşe tabir edilen esrar ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ö.T. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ö.B isimli şahsın evinde yapılan aramalarda ise, 280 gram esrar, 10 adet içime hazır meşe tabir edilen esrar, bir adet elektronik terazi, bir adet ruhsatsız tabanca, ve mermileri ele geçirildi. S.K., T.S., Ç.Y., İ.E., M.O.T., Z.D. ve Ö.B. gözaltına alındı. T.S., ÇY., M.O.T ve Z.D. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen S.K. ve Ö.B. de mahkemece serbest bırakıldı.

Öte yandan, Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timi ekipleri, şehirlerarası otobüs terminalinde şüphe üzerine durdurdukları İ.D. isimli şahsın valizinde arama yaptı. Aramada 3 ayrı paket halinde 4 bin 940 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.D. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title