Haberler

İzmir'de Silahlı Kavga: 2 Ölü

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, "durağa taksi kaydedilmesi" konusunda yaşanan tartışmada silahla vurulan 2 kişi hayatını kaybetti.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, "durağa taksi kaydedilmesi" konusunda yaşanan tartışmada silahla vurulan 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Bayraklı Sevgi Yolu yakınındaki taksi durağına araçlarını kaydettirmek isteyen Ömer Ü. (38) ve Hayrettin T. (38) ile durak yöneticisi F.A. arasında yaşanan tartışma sonrasında husumet oluştu.

Görüşmek için tekrar bir araya gelen taraflar arasında çıkan kavgada, F.A'nın ortağı olduğu bildirilen M.A, tabancayla Ömer Ü. ve Hayrettin T'yi vurdu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tepecik Eğitim Araştırma hastanelerine kaldırılan yaralılar, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri F.A'yı gözaltına aldı. Kaçan M.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Bayraklı İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

hicabi:

hayrettinle ömer o duraga çokmeye kalktı mahmut abının başına bela oldular gercek bu

0
0
yanıtYanıtla
Gercek:

Herkesten haraç istenmez bunu öğrenmiş oldunuz biri tefeci diğeri tiner döküp adam yakar yigido doğruyu konuş bilmiyosan sus allah adaleti sağladı allah mahmut un yardımcısı olsun allah günah bile yazmamistir

0
0
yanıtYanıtla
Kasap:

Arkdaslar bos konusmayin benim kuzenim olur ne tefecisi bos konusmayin

0
0
yanıtYanıtla
yigido:

ben tefecilik yaptıgınıda . torbacılık yaptırdıgına. . şimdiye kadar görmedim duymadım. . o kadar da yakınen tanıyorum. !!. . . bu işler böyledir. . biri bir laf söyler . . herkese yayılır. . öyle akılda kalır. !!. . . . neyse allah rahmet eylesin. . . sonuçta ölü inanların ardından . kötü veya bilmeden konuşmamak gerek. . . .

0
0
yanıtYanıtla
adalet bu:

ya yigido tanımasak tamamda torbacı hayro kaç çocuk mahvetti tefecilikte cabası çiçek sondurakta başkasımı tutuyodu torbayı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title