Haberler

İzmir'de Gezi Parkı Protestosu

İZMİR (İHA) – İzmir’de Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde yapılan protesto gösterisinde yüzleri maskeli bir grup duvarlara ve işyerlerinin camlarına sprey boyalarla yazılar yazarak, bankamatiklere zarar verdi.

İZMİR (İHA) – İzmir'de Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde yapılan protesto gösterisinde yüzleri maskeli bir grup duvarlara ve işyerlerinin camlarına sprey boyalarla yazılar yazarak, bankamatiklere zarar verdi.

Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde Basmane Meydanı'nda toplanan kalabalık, yolu trafiğe kapatarak Gündoğdu Meydanı'na yürüdü. Yürüyüş esnasında yüzleri maskeli bir grup gösterici, duvarlara ve işyerlerinin camlarına sprey boyalarla yazılar yazdı. Eylemciler, bir fast food dükkanına girerek çalışanları da tehdit ettiler. Cumhuriyet Bulvarı'nda yer alan bankamatiklere zarar veren grup, daha sonra Gündoğdu Meydanı'ndaki konser alanına geçti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gündoğdu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title